31.10. Illan vedot: Liiga-rekka vetämään!

Pankkiirit: Lukko, TPS
 
Lukko on ollut sarjan tasaisin ja laadukkain kokonaisuus. Ässät sen sijaan ui syvissä vesissä, eikä voittoja meinaa tippua millään haaviin. Edellisottelussa TPS:llä hävinnyt Lukko häviää hyvin harvoin kahta ottelua peräkkäin ja on tänään suursuosikin asemassa. 
 
Toisessa varmassa luotetaan puhtaasti materiaaliin. TPS:n vierassaldo on synkkä, mutta paperilla joukkue on valovuoden Sportia edellä. Voitto Lukosta toi varmasti lisää itseluottamusta ryhmään ja Sport on tänään tiukan paikan edessä. 
 
Lukko (1×2): 1,55 Unibet
TPS (1×2): 1,78 Unibet
 
 
Apukohteet: Ilves, Blues, Tappara
 
IFK:lla on valtavia kokoonpanohuolia. Pelicans-ottelusta oli poissa Toni Söderholm, Arttu Luttinen, Juuso Puustinen, Joonas Rask, Matti Lamberg, Lauri Taipalus, Daniel Grillfors, Toni Leinonen, Julius Nyqvist ja Matti Kuparinen. Ilves tulee otteluun itseluottamusta puhkuen ja kotietu tasoittaa lähtökohtia. 
 
Ilves (1×2): 2,30 Unibet
 
HPK on pelannut yli odotusten jo pidemmän aikaa. Blues ei kalpene materiaalin puolesta. Kerroinmarkkinoilla on ylireagoitu pahasti viime kierrosten otteisiin ja Bluesin voitto kuuluu ehdottomasti lapuille. 
 
Blues (1×2): 3,50 Unibet
 
Tappara on KalPaa huomattavasti laadukkaampi kokonaisuus. Vaikka kuopiolaiset ovat pelanneet viime ajat hyvin, on kirvesrinnat suorastaan lentäneet. Tappara on yhdeksän ottelun voittoputkessa ja vieraissakin ottelun suosikki!
 
Tappara (moneyline): 1,95 Unibet

Pitkävetovihjeet perjantai 31.10.2014

Illan vedot

Pelataan vanhan ajan SM-liiga -rekka! Lukko ja TPS lyödään pankkiireiksi, joiden kautta pelataan suora veto ja 4-vedot. 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Kertoimet on poimittu vihjeen kirjoitushetkellä ja saattavat muuttua.

Kampanja