Chelsean ja Barcelonan välinen UCL-ottelu ei jätä ketään kylmäksi, sillä kummankin joukkueen viimeaikainen vire lupailee hienoa jalkapalloiltaa.

Keskiviikon 4veikkauksen pelikohteet koostuvat Mestareiden liigan välieräottelusta, jossa Chelsea isännöi Stamford Bridgellä Barcelonaa. Kumpikin joukkue on ollut viime aikoina hienossa vireessä.

Väliaikaisen valmentajan Roberto Di Matteon johdolla Chelsea on ollut viime aikoina vahvassa vedossa, sillä seitsemästä edellisestä ottelusta joukkue on voittanut viisi ja pelannut kahdesti tasan.

Vierasjoukkue Barcelona lähtee otteluun odotetusti suosikkina, sillä Pepe Guardiolan suojatit ovat jyränneet viime aikoina hurjalla teholla. Joukkue on voittanut 14 kertaa 15 viime ottelussaan. AC Milan ylsi maalittomaan tasapeliin Barcelonaa vastaan puolivälierien avausosassa.

Rakennamme vihjeen Chelsean maalittomaan avauspuoliaikaan, sillä odotamme alun olevan tunnustelevaa ja Barcelonan pitävän pelin hallussa alusta alkaen.

4veikkaus :

1. Chelsea 1. puoliajan avausmaali2. Barcelona 1. puoliajan avausmaali3. Chelsea 2. puoliajan avausmaali4. Barcelona 2. puoliajan avausmaali

Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

1: 11 Ei maalia / oma maali2: 1, 2, 4, 5, 9, 10, 113: 1, 3, 4, 5, 6, 7, 114: 1, 2, 3, 4, 5, 9, 10, 11