1. Arsenal – Everton 1Tykkimiehet ovat osoittaneet olevansa Valioliigan kuumin joukkue. Everton on myös esiintynyt vahvasti, mutta Arsenalin kotietu tekee siitä vahvan suosikin. Peliprosenttien puolesta kotivoitto käy loistavasti varmaksi.

2. Cagliari – Genoa 1Genoa pelaa vahvaa jaksoa; viidestä edellisottelusta on tullut pisteitä. Varsinkin vieraissa joukkue pelaa vahvasti puolustaen ja tänäänkin ottelusta voi odottaa vähämaalista. Cagliari on kuitenkin kotonaan ottelun suosikki ja selvästi alipelattu.

3. Sassuolo – Chievo V 12Alakasti kamppailussa vain Sassuolon kotietu tekee siitä niukan suosikin. Vierasvoitto on hieman alipelattu ja kannattaa ottaa ainakin lapulle.

4. Verona – Atalanta 1Veronalla on vaikeampi jakso menossa, mutta kotonaan se on äärimmäisen vahva. Vain paikallisvastus Chievo on onnistunut viemään pisteitä Veronan kotistadionilta. Atalanta on vastaavasti sarjan heikoimpia vierasjoukkueita ja se lähtee vierasotteluun selvähkönä altavastaajana. Veronan voitto on yksi kierroksen parhaista varmaideoista.

5. Torino – Lazio 1xKahden tasapelikoneen kohtaaminen. Torinon kotietu tekee siitä niukan suosikin, mutta muuten lähtökohdat ovay ympäripyöreät. Kohde on oikein pelattu, joten todennäköisimmät merkit otetaan lapulle.

6. Sampdoria – Catania 12Sampdoria on materiaaliltaan parempi, vaikka kausi onkin ollut sille vaikea. Catania on sarjan huonoimpia ryhmiä ja vieraissa selvä altavastaaja. Peliprosentit ovat kuitenkin hieman lähteneet käsistä, joten otetaan kotivoitolla todella maksava kakkosvarmistus.

7. Inter – Parma 1x2Inter lähtee otteluun suosikkina, mutta ei peliprosenttien mukaisena. Vierasyllätykset ovat todella maksavia!

8. Freiburg – Wolfsburg 2Wolfsburg on päässy kovaan vireeseen ja vahvan jakson aikana on kaatunut kovia joukkueita Dortmundia myöten. Freiburgin kausi on ollut vaikea ja vieraat lähtevät otteluun selvähköinä suosikkeina.

9. Braunschweig – Hertha 1xMolemmilla on ollut todella vaikeaa ja vaikka Hertha on materiaaliltaan parempi, ei se ole vieraissa kuin niukka suosikki. Peliprosentit ovat aivan päälaellaan, eikä lapulle voi kelpuuttaa kuin merkit 1 ja x.

10. SC Bastia – Lyon 1x2Lyon materiaaliltaan vahvempi, mutta sen kausi on ollut kaikkea muuta kuin ilotulitus. Bastian kotietu tasoittaa lähtökohtia ja lähtökohdat otteluun ovat täysin ympäripyöreät.

11. Toulouse – Montpellier 1x2Montpellier on perustasoltaan parempi, mutta sen kausi on ollut todellinen via dolorosa. Toulouse lähtee kotiedun myötä otteluun suosikkina, mutta vieraissa on niin paljon käyttämätöntä potentiaalia, etät maksavat vierasmenestykset kiehtoo.

12. Monaco – AC Ajaccio 1Monaco on materiaalin puolesta ylivertainen, eikä vieraiden menestyksiin ole syytä turhata merkkejä.