Tänä vuonna Eurooppa Liigan kahdeksan parhaan joukosta löytyy peräti kolme englantilaista joukkuetta. Tottenham, Newcastle ja Chelsea.

Tottenham lähti Milanoon selkeän 3-0 kotivoiton turvin. Ottelusta muodostui kuitenkin todellinen trilleri, kun Inter onnistui maalaamaan kolmesti ja ratkaisua päädyttiin hakemaan jatkoajalta. Lontoolaisten pelastajaksi nousi Emmanuel Adebayor. Togolaiskärki tuikkasi Handanovicin torjunnan jälkeisen irtopallon verkon perukoille. Interin Ricardo Alvarez herätti 4-1 maalillaan vielä Interin toiveet, mutta osuma jäi lopulta ottelun viimeiseksi ja Tottenham eteni vierasmaalisäännön turvin puolivälieriin.

Stamford Bridgellä Chelsea tarvitsi vähintään kahden maalin voiton edetäkseen jatkoon. Fernando Torres väläytteli uutta tulemistaan iskemällä isäntien 3-1 voitto-osuman. Hypetys Torresin ympärillä kuitenkin laantui nopeasti, kun mies epäonnistui rangaistuspotkussa 87. minuutilla. Katso ottelun maalit täältä >>

Newcastle ja Anzhi nyhjäsivät ensimmäisessä osaottelussa maalittoman 0-0 tasapelin. Pitkään näytti jo siltä, että toisessakin ottelussa päädytään vastaaviin lukemiin. Jatkoaikaa ei kuitenkaa tarvittu, kun Papiss Demba Cisse puski pallon rysään vain muutamaa sekuntia ennen päätösvihellystä.

Roman Eremenkon Kazan eteni hienosti jatkoon kaatamalla espanjalaisen Levanten 2-0. Roman Eremenko pelasi ottelussa täydet 90. minuuttia.

EUROOPPA LIIGAN TULOKSET 14.3: (*jatkoonmenijä merkattu tähdellä)