Betzest

Betzest logo

Meillä on nyt erityisen tärkeitä uutisia kaikille vedonlyönnin mestareille, sillä markkinoille on tulossa uusi haastaja isoja pelitaloja vastaan. Betzest on uusi, myös Maltalla aurinkoisella saarella päämajaansa pitävä kansainvälinen netissä toimiva pelipaikka, joka tulee varmasti antamaan kovan haasteen jo alalla oleville kilpailijoille. Tästä uudesta operaattorista on povattu pelipaikkojen uutta kingiä, ja hypetys tämän uuden toimijan ympärillä on kova. Olemme nyt täällä urheiluveikkauksessa lähteneet selvittämään mistä on oikein kyse, sillä Betzest mainostaa itseään pelihetkien kuninkaana. Luvassa on siis oltava meidän kokemuksen perusteella jotain tajunnanräjäyttävää, sillä kilpailu myös urheiluvedonlyönnissä on käsittämättömän kova, joten joukosta pitää erottua edukseen suuressa pelipaikkojen valtameressä. Joten jos vedonlyönnin markkinoilla haluaa pärjätä, tulee Betzestin vastata meidän vaativien ja laatutietoisten asiakkaiden tasoon kovilla panoksilla. Vaikka tämän vedonlyöjän sivut ovat vielä rakentamisen alla, lähde nyt silti ottamaan asioista selvää mitä kaikkea tulevan siis pitää. Voihan olla, että markkinoilla saattaa olla juuri sinun uusi vedonlyönnin kotisatama.

Pelaa Betzestillä

Meistä on aina jännittävää, kun jo näin täysille olemassa olevalle tarjonnalle tulee uusi haastaja. Kilpailun ollessa eri operaattoreiden välillä jo todella kovaa, meistä on aina fantastista, että kilpailuun silti uskaltaa lähteä uusia toimijoita mukaan. Kilpailu pitää jo oman paikkansa ja asiakaskuntansa löytäneet pelitalot myös varpaillaan. Kovasta kilpailusta hyötyvät aina me vedonlyöntiä harrastavat pelimiehet ja -naiset, ja tulemme siis aina saamaan rahoillemme vastinetta toinen toistaan parempien kampanjoiden ja tarjousten muodossa, vedonvälittäjien sillä aikaa kiristellessään hampaitaan. Toivottakaamme siis tämä uusi kilpailija avosylein vastaan raikuvien aplodien saattamana. Toimituksemme saamien tietojen mukaan tämän tulevan vedonvälittäjän takana on alan kovimpia ammattilaisia, jotka haluavat tarjota uudenlaisen ja vuorovaikutteisemman pelikokemuksen meille kaikille betsaajille. Varmaa tietoa siitä mitä urheiluvedonlyönnin alustaa Betzest tulee käyttämään ei ole, mutta se tulee varmasti olemaan viimeisintä huutoa ja uusinta uutta, sillä tähän taistoon ei voi lähteä kädet taskussa. Betzestistä on varmasti tulossa laadukas täyden palvelun vedonlyönnin tukikohta, joten sinulla tulee olemaan varaa valita tuhansien ja tuhansien kohteiden joukosta, mistä voit lyödä vetoa. Betzest tulee siis tarjoamaan kansainvälisen ja vahvan vedonlyönti tuotteen, ja kannattaa siis nyt olla kuulolla mistä koko maailma kohisee tällä hetkellä.

Betzest kotisivu

Bonukset Betzestillä

Kuten jo aikaisemmin mainitsimme, kilpailu vedonlyöjistä on firmojen välillä kovaa, joten voimme vain odottaa varmasti kivenkovaa tervetuliaispakettia, millä Betzest tulee houkuttelemaan uuden asiakaskuntansa puolelleen. Tarjontaa tulee olemaan varmasti niin vedonlyönnin puolella, joten odotettavissa voi vain olla suuria talletusbonuksia, makeita ilmaisvetoja ja jopa ilmaispyöräytyksiä viimeisimpiin uutuuspeleihin. Joulu tulee siis tänä vuonna ennen aikojaan meille pelaajille, joten nyt on vain enää ajan kysymys milloin pääsemme käsiksi lahjoihimme.

Asiakaspalvelu

Operaattorien välisen kilpailun ollessa kuumimmillaan, myös asiakaskokemus on yksi tekijä millä pelaajat voivat pitää luonaan. Paine on kasvanut pelioperaattoreilla parantaa asiakaspalveluaan kaikilla osa-alueilla pelaajatyytyväisyyden takaamiseksi, joten pidämme tätä myös itsestään selvyytenä, että Betzest on myös tässä mukana. Betzest on ilmoittanut tarjoavansa nopeat kotiutukset kaikille tuleville asiakkaillensa, ja laittavansa myös tarjolle kanta-asiakasohjelman johon kaikki voivat osallistua. Ohjelmassa on luvassa eri tasoja, ja voit siis omalla pelaamisella päästä vipiksi, ja saada vielä parempia etuja itsellesi. Kannattaa siis lähteä mukaan jo ensimmäisistä hetkistä lähtien niin pääset ensimmäisten mukana kiipeämään huipulle. Tämä vedonlyöntitoimisto vaikuttaa myös hyvin kansainvälisille markkinoille suunnatulta paikalta, joten asiakkaiden tullessa ympäri maailmaa, olemme laskeneet asiakastuen tulevan olemaan auki ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Kielivalikoiman on myös ennustettu olevan laaja, joten asiakaspalvelun kanssa voi olla tietenkin englannin lisäksi muilla suurilla kielillä. Koska pelaaminen on todella suosittua myös meillä pohjolassa, toivomme myös Betzestin kääntävän katseen myös meidän pohjolan asukkeja kohtaan tarjoamalla myös asiakaspalveluaan meidän omilla tutuilla kielillä.

Rahansiirrot

Rahaliikenteen sujuminen on tänä päivänä erityisen tärkeää, ja vedonlyöjiltä odotetaan entistä enemmän myös tässä asiassa. Maksuvaihtoehtoja tulee olla kattava määrä kaikille, ja niiden tulee toimia molempiin suuntiin helposti nopeasti ja ennen kaikkea turvallisesti. Tästä syystä oletamme Betzestin tekevän yhteistyötä maailman suurimpien maksuoperaattoreiden kuten Visan ja Mastercardin kanssa. Verkkopankkitunnusten käyttäminen talletuksiin ja kotiutuksiin on suosituin rahaliikenteeseen käytettävä metodi, joten uskomme vakaasti tämän vaihtoehdon löytyvän meille pohjoismaalaisille, sillä tämä on meidän rahaliikenteemme yksi kulmakivistä. Verkkopankkitunnuksilla tallettaminen onnistuu siis kaikilla suurimmilla suomalaisilla pankeilla, ja palveluntarjoajana kannattaa silloin käyttää joko suomalaista Eutelleriä, tai maailmalla laajasti tunnettua Trustlyä. Maksuvaihtoehdoista odotamme myös löytyvän myös nettilompakoita kuten Netellerin ja Skrillin, ja esimerkiksi mobiilimaksusta tunnetun Zimplerin. Näiden isojen rahaliikenteen ammattilaisten kanssa rahaliikenteesi tulee siirtymään mutkattomasti ja ne ovat varmoissa käsissä.

Betzest mobiilissa

Nettipelaamisen trendinä on myös viime aikoina ollut pelaamisen siirtyminen mobiililaitteiden puolelle niiden yleistyessä. Käytännössä meillä kaikillahan on älypuhelin tai muu vastaava mobiililaite kuten tabletti, tai ainakin pääsy jotain kautta tällaiselle. Mobiilissa tapahtuvan pelaamisen paras etu on se, että voit harrastaa vedonlyöntiä milloin ja missä vain, eli joko peliareenalla tai oman kisastudion syövereissä kotisohvalla. Hoituvathan monet muutkin asiat jo puhelimella kuten pankkiasioiden hoito, niin myös vedonvälittäjät ovat vastanneet tähän kutsuun kehittämällä omia applikaatioita tai vähintään mobiiliystävällisiä sivuja itselleen.  Tulemme näkemään Betzestin vastineen myös tässä asiassa, ja meillä on aavistuksena ainakin, että yhtiö toisi markkinoille oman applikaation. Mobiilivedonlyöntiä ei siis missään nimessä kannata jättää huomioimatta, sillä useammat kilpailijatkin tarjoavat parempia etuja asiakkailleen (kuten esimerkiksi riskittömiä vetoja tai ilmaisvetoja) mutta nämä ovat lunastettavissa vain mobiilin kautta suurimmille käyttöjärjestelmille kuten Androidille ja Applen laitteille.

Yhteenveto

Tämä on siis yhtä mysteeripakettia, ja olo on kuin jouluaattona lahjan avausta odottaessa. Tämän syksyn aikana lanseerattavan täyden palvelun pelitalolta odotamme siis todella paljon, joten seuraa täältä sivuamme -päivitämme heti tietoa tästä uudesta pelipaikasta tänne, kun olemme päässeet tutustumaan tähän syksyn puhutuimpaan uuteen tulokkaaseen. Koska panokset ovat vedonlyönnin markkinoilla kovat, odotamme siis todella suuria vastineita peleillemme mahtavien tarjousten ja kampanjoiden siivittämänä. Betzestillä tulee olevaan myös markkinoiden kattavimmat kohteet parhailla kertoimilla, joten toivottavasti pian pääsemme tämän vedonvälittäjän peleihin mukaan.

Kampanja