Copa del Rey: Espanyol-Barcelona

copa del rey lvetovihje

Tänään keskiviikkoiltana pelataan taas Espanjan Copa del Reytä eli Kuninkaan tai Espanjan Cupia, ja ensimmäisenä tarkastellaan Espanyolin ja Barcelonan välistä ottelua. Ottelu lähtee tuttuun tapaan käyntiin kello 22.00 Suomen aikaa, ja tämä matsi on ensimmäinen kahdesta. Katsoimme tuossa aamukahvilla kertoimia eri vedonvälittäjien sivuilla ja näyttäisi vähän siltä että tänä iltana maaliverkkojen ei pitäisi heilua RCDE – Stadionilla. Ja kun mietimme tässä asiaa hieman tarkemmin, eivät nuo vedonlyöntitoimistot ihan sitä tuulesta temmanneet ole. Katsotaan nyt siis illan ottelua hieman tarkemmin.

Vetovihje illan otteluun

Espanyolilla ei ole kauhean hyvin mennyt liigapeleissä, ja se on tällä hetkellä sijalla 14. sarjataulukossa 24:llä pisteellään. Seura on pelannut tiukkaa puolustuspeliä, josta kertoo myös vain koko kautena tehdyt 22 maalia. Mutta tällä taktiikalla ei monet seurat kyllä pääse ohikaan, joten siinä on myös oma taikansa. Entinen jalkapalloilija ja nykyinen valmentaja Quique Sanchez Flores on tämän taktiikan takana. Espanyol jätti viime viikonloppuna kotiottelussa pallon haltuun Athletic Bilbaolle, ja sehän päätyi tietenkin lukuihin 1-1. Jotenkin tuntuu sillä että tänä iltana olisi samanlainen keissi.

Barcelona loistaa La Ligan kärjessä, ja on menestynyt tässä Cupissa ilman sen suurempia kipuja. Hieman vielä varmasti kirvelee se ensikohtaaminen Celta Vigon kanssa joka kaikkien hämmästykseksi lukuihin 1-1, mutta revanssissa tuo seura rökitettiin kunnolla luvuin 5-0.

Ernesto Valverde päätti lepuuttaa tuolloin monia avainpelaajiaan, joka kostautui tietenkin heti, joten luulemme että tämän illan matsissa tuosta ottelusta on otettu opiksi, ja puolustukseen on keskitytty nyt myös keskiviikkoillan ottelussa. Matsit kun Copa del Reyssä alkavat käymään yhä tiukemmiksi, ja tietenkin loukkaantuneiden listalla on puolustuksesta Iniesta ja Dembele. Mutta onneksi Nelson Semedo on jälleen pelikunnossa, joka tulee olemaan myrkkyä Espanyolin yrityksille, kuten myös varmasti Leo Messi ja Luis Suarez.

Kun katsoimme statistiikkoja, maaleja ei ole oikein näiden joukkueiden välisissä otteluissa ole tullut: harvoin yli 3 maalia per ottelu, joten se ei olisi yhtään pöllömpi kohde veikata.

Mutta jos Barcelona pääsee ensimmäisenä 1-0 johtoon, vetää se silloin Espanyolin mukanaan ja silloin peli voikin lähteä rytinällä eteenpäin.

Tässä jälleen tuo kerrointaulukko alapuolella perus yks-risti-kakkoseen, jotta voit miettiä kenenkä puolesta sitä raksia paperiin laittaisi. Ne ovat vain suuntaa antavia joten katsothan illan otteluun kertoimet oman operaattorisi kautta. Illan matsi alkaa siis kello 22.00 Suomen aikaa, joten muista laittaa kuponki sisään ennen sitä, tai kokeile myös live-vetoa

 

Vedonlyöntisivustot1X2
Nordicbet9,905,551,31
toto2 logo9,754,951,31
ComeOn! logo9,754,951,31
leovegas logo10,505,201,29
10,505,201,29
Bethard - Winners Dare More -logo9,754,951,31

 

Kampanja