Roger Federer murjoi itsensä jatkoon leikitellen Ranskan avointen toisella kierroksella.

Federer takoi isäntämaan Maxime Teixeira maan rakoon erälukemin 6-3, 6-0 ja 6-2.

Maailmanlistan kolmonen tarvitsi villillä kortilla turnaukseen päässeen ranskalaisen päihittämiseen vain tunnin ja 24 minuuttia. Federer voitti ottelussa 13 peliä putkeen ennen kuin Teixeira onnistui kaventamaan kolmannessa erässä tilanteeksi 1-4.

Seuraavaksi sveitsiläistä vastaan asettuu serbi Janko Tipsarevic.

Naisten maailmanlistan ykköspelaaja tanskalainen Caroline Wozniacki selvitti tiensä jatkoon lähes nimikaimansa Alexandra Wozniakin kustannuksella. Voitto ei irronut helposti, vaikka molemmat erät kirjattiinkin tanskalaiselle. Toisessa erässä paremmuuden selvittämiseen tarvittiin tie-breakia.

Wozniacki saa kolmannella kierroksella vastaansa slovakialaisen Daniela Hantuchovan.