Besiktas ei antanut HJK:lle mahdollisuuksia Eurooppa-liigan pudotuspelikierroksen ottelussa, vaan eteni Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen yhteismaalein 6-0. Torstaina pelattu toinen osaottelu päättyi Besiktasin 4-0 (1-0) –voittoon.

Ensimmäinen osaottelu Turkissa oli päättynyt Besiktasin 2-0 –voittoon, joten HJK:lla oli ottelussa kirittävää. Ylämäki vain jyrkkeni 16. minuutilla, kun Ricardo Quaresma vei vieraat johtoon. HJK:lle tuli oiva paikka tasoittaa toisen puoliajan alussa, mutta Rafinhan laukaus kilpistyi tolppaan.

67. minuutilla Besiktas iski toistamiseen, kun entinen Real Madrid –peluri Guti siirsi pallon lähietäisyydeltä maaliin. 77. minuutilla Necip Uysal puski turkkilaisille jo kolmannen maalin. HJK oli lähellä kaventaa kymmenen minuuttia ennen loppua, kun Juhani Ojala pääsi puskemaan, mutta jälleen tolppa kolahti yli 9000-päisen kotiyleisön harmiksi.

Ottelun lopullisen niitin iski Filip Holosko erotuomarin antamalla lisäajalla viimeistellen loppulukemat 0-4.