Veikkausliigassa pelaava IFK Mariehamn joutui taipumaan kotikentällään Espanjan liigaseuralle Atletico Madridille. Ystävyysottelu päättyi tulokseen 1-2 (0-1). Nimekäs vierasjoukkue veti paikalle 3 448 katsojaa, vaikka sen kovimmat tähdet uupuivat kokoonpanosta.

Atletico meni johtoon saatuaan rangaistuspotkun kotijoukkueen puolustajan pelattua palloa kädellään ottelun 25. minuutilla. Espanjalaisten 0-1-maalin pilkulta teki Florent Sinama-Pongo.

Kun ottelun toista puoliaikaa oli pelattu kymmenisen minuuttia, teki kotijoukkueen Sasha Anttilainen makoisan alustuksen ja Arsim Gashin oli varsin mukava nostaa pallo ohi Atletico-maalivahdin.

Vierasvoiton aurinkoisessa Maarianhaminassa varmisti 78. minuutilla Mark Gonzalez tehden 1-2-maalin lähes nollakulmasta.