Ilmaisvedot

betsataan

 

Ilmaisvedot ovat nimensä mukaan ilmaiseksi pelattavia vetoja, joita kutsutaan myös yleisesti sen englanninkielisellä nimellä Free Bet. Pelitalosta tai kampanjasta riippuen, voit pelata niiden avulla jotain tiettyä lajia tai kohdetta, mutta usein ne käyvät myös vapaasti valittavaan kohteeseen.

Vedonvälittäjät antavat näitä ilmaisvetoja yleensä lahjaksi monista eri syistä, kuten esimerkiksi tervetuliaisbonuksena, ylimääräisenä lahjana tai palkintona jostakin meneillään olevasta kampanjasta tai talletuksesi vastineeksi. Olemme nyt keränneet tähän osioon kattavaa tietoa ilmaisvedoista, ja mitä niihin saattaa sisältyä, ja miten pääset veikkaamaan näitä kuponkeja.

Ohjeet ilmaisvedon tekemiseen voivat vaihdella aina vedonlyöntitoimistoittain, mutta olemme keränneet noin pääpiirteittäin ilmaisen vedon tekemiseen tarvittavat vaiheet. Jos olet epävarma, miten ilmaisveto jollain vedonlyöntitoimistolla tehdään, olethan yhteydessä välittömästi kyseisen yhtiön asiakastukeen, saat varmasti asiantuntevaa neuvoa vaihe vaiheelta.

 

Miten saan ilmaisvedot itselleni?

Ilmaisvetoja voit saada melkeinpä miltä tahansa vedonvälittäjältä tai pelitalolta. Löydät tietoja aina meneillään olevista tarjouksista ja kampanjoista itse vedonlyöntitoimiston promosivuilta, mutta tulemme aina ilmoittamaan kaikki parhaat meneillään olevat kampanjat sivustomme uutisosiosta, sekä etusivullamme löytyvästä valikosta.

Haluamme tehdä tämän sinulle mahdollisimman helpoksi, jotta sinä pääset valitsemaan parhaimmat ja itsellesi sopivivimmat edut.

NordicBet on yksi kuuluisimmista ja avokätisimmistä ilmaisvetojen jakajista, joten voimme taata melkein 100% varmuudelta, että NordicBetin luota löydät varmasti jonkinlaisen ilmaisen vedon.

Ilmaisvetoihin saattaa sisältyä jotain sääntöjä tai ehtoja, joten tarkastan säännöt ja ehdot aina ensin, mitä tarjouksen lunastamiseen liittyy, niin vältyt pettymyksiltä.

 

Live Veto

Käytä ilmaisveto vedonlyönnissä

Käy tutustumassa tarjouksiin ja kampanjoihin vedonvälittäjillä tai sivuillamme ja valitse itsellesi sopivin vaihtoehto. Lue vedonvälittäjän sivuilta ilmaisvedon säännöt ja ehdot, ja toimi tarkasti ohjeiden mukaan. Esimerkkinä, jos sinua pyydetään osallistumaan kampanjaan, muista aina painaa osallistumispainiketta.

Mikäli kampanjan ehdot pyytävät sinua tallettamaan kymmenen euroa pelitilillesi, talleta silloin tuo pyydetty kymmenen euroa, jotta täytät kampanjan ehdot.

Tarkistathan myös, että onko ilmaisveto tarkoitettu johonkin tiettyyn lajiin, otteluun tai muihin vastaaviin ja toimi annettujen ohjeiden mukaisesti, ja siirry vedonlyöntisivulla siihen kohtaan, jossa voit tehdä vedon.

Täytä kuponki kampanjan ehtojen mukaisesti lajin tai muiden vastaavien vaihtoehtojen osalta.

Mikäli sinulla on kymmenen euron arvoinen ilmaisveto, voit tehdä vain kymmenen euron arvoisen vedon. Ilmaisvedon panosta ei voi jakaa pienemmille summille tai kupongeille, eikä sitä voi käyttää osamaksuna isompia kuponkeja tehdessä.

Huomioi myös, että ilmaisvedon kohteelle saattaa olla minimikerroin, joten laitathan kohteeksi juuri sellaisen ottelun, jolla on ehtojen mukainen minimikerroin, tai valitse kohde jolla kerroin on korkeampi kuin minimikerroin.

Mikäli valitset ilmaisvetokupongille kohteen, jonka kerroin on alempi kuin ehtojen mukaan vaadittu minimikerroin, tai ottelun kohde ei täytä tarjouksen ehtoja, ei ilmaisen vetokupongin tekeminen onnistu.

Kun olet onnistunut tekemään oikeanlaisen kupongin, muista myös valita mahdollinen ilmaisvedon vaihtoehto, jotta systeemi ymmärtää, että haluat Free Betin kyseessä olevaan otteluun.

Esimerkiksi NordicBet vedonlyöntitoimistossa, ilmaisen vedon vaihtoehto ilmenee sinisenä laatikkona, joka sinun täytyy ruksia, jotta saat tehtyä ilmaisen vedon. Jos et valitse ilmaisvedon vaihtoehtoa, ei kupongin tekeminen onnistu, tai pelitiliäsi saldoa voidaan veloittaa kupongin panoksen verran.

On pelaajan omalla vastuulla, että kuponki on tehty oikein, joten tarkastathan että kaikki tiedot ovat juuri niin kuin pitääkin, sillä kuponkeja ei voi enää hyväksymisen jälkeen perua.

Kun olet tarkastanut tiedot oikeiksi, paina kupongin hyväksymistä ja lähde jännittämään, osuuko ilmaisella vedolla ilmaista rahaa sinulle!

Ilmaisvedoissa voitot maksetaan yleisesti ottaen pelitilille nettovoittoina, eli voitot miinus panos. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että pelaat talon rahalla, joten panos palautuu aina itse talolle ja sinä saat pitää vedosta nettoamasi nettovoitot.

 vedonlyönti voitto

Riskittömät vedot eli Risk Free Bet

Riskitön veto toimii samalla tavalla ja periaatteella kuin Free Bet, ja riskittömästä vedosta käytetään myös englannin kielistä termiä risk free bet. Erona riskittömällä vedolla ilmaisvetoon on kuitenkin se, että sinun tulee pelata omalla ja oikealla rahalla vedon panos, jotta saat lunastettua sen itsellesi. Esimerkiksi bonusrahalla risk free betin pelaaminen ei onnistu, ja toisella tarjouksella et voi lunastaa toista tarjousta.

Riskittömän vedon nimihän tulee siitä, että sen tekemiseen ei sisälly minkäänlaisia riskejä, vaan kupongin hävitessä kupongin panos palautuu takaisin pelitilillesi -toisin sanoen siis et menetä mitään ja tällöin kupongin tekeminen on riskitöntä. Riskittömissä vedoissa kannattaa juuri ottaa hieman enemmän riskejä tai isoimpia kertoimia, sillä et menetä mitään kupongin hävitessä, ja kupongin panos palautuu takaisin sinulle. Muistathan tarkastaa myös kaikki tarjoukseen liittyvät säännöt ja ehdot samalla tavalla kuin ilmaisvedoissa, ja noudattaa niitä saadaksesi itsellesi tällaisen risk free betin.

Voiton osuessa kohdallesi voitot myös maksetaan nettovoittoina eli kaaviolla voitot miinus panos. Riskittömät vedot saatavat myös sisältää sääntöjä ja ehtoja, joten on sinun vastuullasi noudattaa niitä, sillä hyväksyessäsi tarjouksen vastaan, hyväksyt myös säännöt ja ehdot.

 

Tarjousten säännöt ja ehdot

Riskittömät vedot ja ilmaisvedot tulevat yleensä sääntöjen ja ehtojen kanssa, joten suosittelemme ehdottomasti tutustumaan niihin, ennen kuin lunastat sellaisen itsellesi vedonlyöntitoimiston omilta sivuilta. . Lunastaessasi tällaisen vedon itsellesi hyväksyt samalla kaikki säännöt ja ehdot ja sitoudut myös noudattamaan niitä.  Yleisin näihin vetoihin liittyvä ehto on kierrätysehto. Nettovoitot maksetaan pelitilillesi yleisimmin bonusrahana, ja sinun tulee kierrättää voitettu summa tietyn monta kertaa tietyllä minimikertoimella, jotta voittamasi summa muuttuisi oikeaksi rahaksi.

Esimerkiksi, jos olet voittanut ilmaisella vedolla 10 euroa, ja tarjouksen kierrätysehto on 3X 1,50, tulee sinun panostaa silloin 3 X 10 euroa, eli yhteensä 30 euroa vedonlyönnin kohteisiin joiden minimikerroin on 1,50 niin saat kierrätysehdon täyteen, ja tuo 10 euroa muuttuu oikeaksi rahaksi.

Bonusraha tulee myös yleensä kierrättää tietyn ajan sisällä, joten katso myös ehdottomasti, kuinka kauan bonusraha on voimassa, sillä jos et kierrätä summaa voimassaolon aikana, voittosumma vanhenee ja se mitätöityy.

Ilmaisvedot ja riskittömät vedot ovat mahtava pelaamisen lisä ja voit saada niiden avulla ilmaista pelirahaa ilmaiseksi netistä, mutta muistathan vain tutustua sääntöihin ja ehtoihin, ja lukea sekä ymmärtää ne huolella, niin väärinkäsityksiä ei satu matkalla! Näin helposti  pääset nauttimaan pelaamisesta ilmaiseksi tai riskittömästi, joten tämä on kyllä varsinainen win-win tilanne meille kaikille!

Kampanja