Veikkausliigakauden 2011 päätöskierros pelattiin lauantaina 29. lokakuuta. FC Inter varmisti hopeamitalit 2-1-voitolla JJK:sta. Jyväskyläläiset nappasivat kuitenkin pronssimitalit dramaattisten loppuhetkien jälkeen.

Asetelmat mitalitaisteluun olivat kutkuttavat ja samaa oli myös todellisuus kentällä. JJK otti nopean johdon Turussa, mutta Inter käänsi pelin edukseen jo ensimmäisellä puoliajalla. Kun Honka siirtyi IFK Mariehamnin vieraana johtoon 77. minuutilla, olivat espoolaiset kiinni pronssimitaleissa.

Kaikki muuttui kuitenkin pelikellon näyttäessä 90. minuuttia Maariahaminassa. IFK:n Hendrik Helmke tasoitti numeroiksi 1-1, pudotti Hongan mitaleilta ja sai JJK-kannattajat Turussa tappiosta huolimatta riemuitsemaan seurahistorian ensimmäisestä mitalista.

Lauantaina juhlittiin myös mestaruutta, kun HJK sai kauden päätösottelussa vieraakseen Hakan. Ylivoimaisella erolla ykköstilan vievä Klubi pääsi juhlahumuun kotiyleisönsä edessä ja täydensi sitä 5-2-voitolla.Kauden päätöskierros la 29.10:FC Inter – JJK 2-1 (2-1)KuPS – TPS 2-0 (1-0)VPS – RoPS 2-1 (1-0)FF Jaro – MYPA 2-4 (2-3)HJK – Haka 5-2 (2-0)IFK Mariehamn – FC Honka 1-1 (0-0)HJK:lle kultaa, FC Interille hopeaa ja JJK:lle pronssia. RoPS putoaa Ykköseen ja tilalle nousee FC Lahti.HJK kauden 2012-13 Mestarien liigan karsintaanFC Inter, JJK ja KuPS kauden 2012-13 Eurooppa-liigan karsintaan