JJK jatkosopimukseen hollantilaispelaajan kanssa

Veikkausliigassa pelaava Jyväskylän JJK on tehnyt ensi kauden kattavan jatkosopimuksen hollantilaistoppari Jordi van Gelderenin kanssa.

Vuonna 1990 maailmaan putkahtanut puolustaja allekirjoitti sopimuksen torstaina.

– Todella hyvät fiilikset! Nyt voin keskittyä täysillä pelaamaan mahdollisimman hyvän loppukauden ja toisaalta tiedän, että voin myös rauhassa miettiä jo ensi kautta, van Gelderen sanoo JJK:n verkkosivuilla

 – Sanoin jo kauan sitten, että jos seura haluaa pitää minut, niin jatkan mielelläni täällä. Pidän kaupungista, seurasta, joukkueesta…päätös jatkaa oli siis helppo. Koen kehittyneeni täällä pelaajana ja minusta tuntuu myös, että voin jatkaa täällä kehittymistä ensi kaudella – en jatkaisi muuten.

 Heti uransa ensimmäisessä Veikkausliigaottelussa maalinteon makuun päässeen Van Gelderenin jatkosopimus oli mannaa myös päävalmentaja Kari Martoselle.

– Olen todella iloinen ja tyytyväinen, että Jordi jatkaa meillä, ja että sopimus saatiin jo tässä vaiheessa. Hänellä on todella ammattimainen asenne ja kova moraali työnteon suhteen sekä kentällä että sen ulkopuolella, Martonen sanoo.

Kampanja