Live streamit

Mikäli haluat katsoa urheilua netissä ilmaiseksi ja suorana niin live streamit ovat sinulle oikea valinta! Livestreamit eli netin kautta katsottavissa olevat urheilulähetykset kasvattavat rajusti suosiotaan. Nettilähetykset syrjäyttävät kovaa vauhtia perinteistä TV: tä. Netin kautta urheilun katselu onkin erittäin suosittua erityisesti vedonlyöjien keskuudessa. Laadukkaita HD- kuvalla varustettuja livestriimejä on saatavilla lukemattomista eri lähteistä ja eri lajien valikoima on laaja. Urheilu lähetetään suorana netin kautta suoraan tietokoneellesi, iPadillesi tai mobiililaitteeseen. Kannattaa kuitenkin muistaa, että netin kautta katsottavissa lähetyksissä on aina muutaman sekunnin viive.

Nykyisin voit katsoa netin kautta striimattuja lähetyksiä ainakin seuraavista lajeista: jalkapallo, jääkiekko, koripallo (NBA), golf, tennis, pesäpallo, F1 formulat, baseball (MLB), ravit, snooker sekä useat muut urheilulajit.

Suomalaiset streamit ovat usein maksullisia, mutta laadukkaita. Poikkeuksen tekee vedonlyöntiyhtiöt joiden kautta pääset nauttimaan ilmaisista live streameista. Esim. www.unibet.com tarjoaa ilmaisia nettistriimejä kaikille asiakkailleen joilla on pelitilillä vähintään 0,01€ rahaa. Lajien valikoima on Unibetilla erittäin laaja ja vedonlyönti otteluiden ohessa on tehty helpoksi.

Nettilähetykset vaativat käyttäjältään usein hyvän yhteyden. Suositeltavaa olisi löytyä ainakin 8mb kaista.
Mistä tiedän mitä urheilu- streameja tänään on tarjolla?
Livetulokset – jalkapallo http://www.urheiluveikkaus.com/jalkapallon-liveseuranta/

Livetulokset – jääkiekko http://www.urheiluveikkaus.com/jaakiekon-liveseuranta/

Livetulokset – tennis http://www.urheiluveikkaus.com/tenniksen-liveseuranta/

Livetulokset – koripallo http://www.urheiluveikkaus.com/koripallon-liveseuranta/

Nettilähetykset ovat jakautuneet niin moneen paikkaan, että hyvien löytäminen on usein vaikeaa. Urheiluveikkaus.com tulee hätiin ja tarjoaa sivuillaan ohjelmaoppaan josta näet kätevästi kaikki tänään TV: ssä ja netissä näytettävät urheilulähetykset.
Katso tästä urheilun TV- opas
Suomalaiset netti-tv palvelut jotka välittävät urheilua
TV- oikeuksista johtuen eri lajit ja sarjat ovat jakautuneet useille eri toimijoille. Tästä syystä ei ole saatavilla palvelua mistä pystyisi katsomaan kaikkea mahdollista urheilua. Alle on lueteltu suomalaisille suunnatut palvelut ja perustiedot niistä.
UnibetTV
Unibet.com tarjoaa asiakkailleen aivan ylivertaisen paketin. UnibetTV:stä pääset seuraamaan suorana lähetyksenä suosituimpia urheilutapahtumia eri puolelta maailmaa – ja aivan ilmaiseksi! Arkisin tarjolla on kymmeniä otteluita, ja viikonloppuisin tarjonta nousee jopa satoihin matseihin. Huippu-urheilun ystävälle UnibetTV on matalan kynnyksen vaihtoehto, sillä kaikki tämä sporttitarjonta kuuluu ilmaiseksi jokaiselle, jolla on edes sentti pelitilillään. Samalla pääsee luonnollisesti nauttimaan Unibetin kilpailykyisistä kertoimista, eli tuomaan peliharrastuksensa saman katon alle.

Jalkapallon puolella UnibetTV:n valikoimaan kuuluvat Euroopan kärkiliigat, kuten Italian Seria A, Espanjan La Liga, Ranskan Ligue 1 ja Saksan Bundesliga. Lisäksi Unibetin pelaajat pääsevät seuraamaan useita huippu-urheilun sarjoja, kuten ATP, WTA, NHL ja NBA. Myös jääkiekon MM-kisoja voi seurata UnibetTV:n kautta. Lajivalikoima ulottuu dartsista baseballiin ja vapaaottelusta pöytätennikseen. Hanki tästä ilmainen urheiluviihdepaketti kotiisi!
Viaplay
Viaplay on urheilun ystävän ehdoton hankinta. Viaplayn netti-tv: stä näet NHL: ää, KHL: ää (Jokerit), golfia (PGA, European Tour, LPGA) ja ensi kaudella myös jalkapallon Mestarien Liigaa. Yhtiö hankki oikeudet Mestareiden Liigaan kaudeksi 2015.
Viaplayn lähetykset on suurimmaksi osaksi selostettu suomeksi ja selostajat ovat asiantuntevia. NHL: ää on selostamassa kulttimaineeseen noussut Antti Mäkinen. Katso alta Viaplayn hauska NHL- mainos.

Viaplayn huonoksi puoleksi voi laskea sen kalliin hinnan 29,99€. Laadukkaasta toiminnasta ja lähetyksistä maksaa kuitenkin mielellään. Viaplay on koko perheen valinta sillä paketti sisältää paljon leffoja, sarjoja ja lasten omat suosikkiohjelmat. Viasatin satellittiasiakkaille palvelu on ilmainen.
Ruutu
Ruutu.fi on monipuolinen kattaus kaikkea. Tilaamalla Ruutu Plus- paketin näet NBA: ta, NFL: ää, Superpesistä, MM- rallia, motoGP: tä, Rallicrossia, jalkapallon Eurooppa- Liigaa sekä Englannin Championshipiä. Moni suomalainen tilaa paketin kuitenkin ainoastaan yhden asian takia. Jääkiekon SM- Liigan.
Hinta-laatusuhteeltaan Ruutu on oiva valinta, sillä riippuen paketista hinta asettuu välille 24,95€ – 29,95€.
Katsomo
MTV: n Katsomo.fi on nykyään ilmainen ja siksi todellinen ykkös valinta! Valioliigan lisäksi pääset tsekkamaan Katsomosta F1- formuloita, raveja, Timanttiliiga sekä paljon muuta urheilua. Huonoja puolia ei oikeastaan ole mikään muu kuin katseluun vaadittava Silverlight- sovellus. Esimerkiksi Chrome-selaimen uusin versio ei tue Silverlight-liitännäistä lainkaan ja Katsomo ei tämän vuoksi toimi Chrome-selaimissa. MTV: n mukaan se aikoo kuitenkin poistaa Silverlightin tulevaisuudessa.
Eurosport player
Eurosport player on miltei ilmainen. 5€ kuukausimaksulla pääset nauttimaan mm. jalkapallon Bundesliigasta, tenniksestä, pyöräilystä, snookerista, yleisurheilusta, painista ja melonnasta. Eurosportin netti- tv pakettia voimme suositella varauksetta. Erittäin hyvä tuote.
IS TV | EXTRA
Iltasanomien live stream- palvelu näyttää Veikkausliigaa. IS TV | EXTRA: n 10€ kuukausimaksulla näet kaikki kauden Veikkausliiga- ottelut. Livejalkapallon lisäksi saat samaan hintaan pääsyn IS Extraan josta löytyy paljon mielenkiintoisia artikkeleja ja pelivihjeitä urheilun ystäville.
CMore
Upea ja laadukas palvelu, josta löytyy katsottavaa joka lähtöön! Ainoa asia joka saattaa vaikuttaa joillekin päätökseen katsoa matseja tätä kautta on se, että CMore on maksullinen palvelu, 24,95€/kk. Mutta sitten toisaalta, kun toisessa vaakakupissa on laadukas katselukokemus, mainosvapaat ottelut ja laaja tarjonta voi ehkä lompakon raottaminen tulla mieleen. CMore on Maikkarin alaisuudessa toimiva palvelu, joka todellakin tietää mitä katsoja haluaa.

Kampanja