Live streamit – katso urheilua netistä

Mikäli haluat katsoa urheilua netissä ilmaiseksi ja suorana niin live streamit ovat sinulle oikea valinta! Livestreamit eli netin kautta katsottavissa olevat urheilulähetykset kasvattavat rajusti suosiotaan. Nettilähetykset syrjäyttävät kovaa vauhtia perinteistä TV: tä. Netin kautta urheilun katselu onkin erittäin suosittua erityisesti vedonlyöjien keskuudessa. Laadukkaita HD- kuvalla varustettuja livestriimejä on saatavilla lukemattomista eri lähteistä ja eri lajien valikoima on laaja. Urheilu lähetetään suorana netin kautta suoraan tietokoneellesi, iPadillesi tai mobiililaitteeseen. Kannattaa kuitenkin muistaa, että netin kautta katsottavissa lähetyksissä on aina muutaman sekunnin viive.

Nykyisin voit katsoa netin kautta striimattuja lähetyksiä ainakin seuraavista lajeista: jalkapallo, jääkiekko, koripallo (NBA), golf, tennis, pesäpallo, F1 formulat, baseball (MLB), ravit, snooker sekä useat muut urheilulajit.

Suomalaiset streamit ovat usein maksullisia, mutta laadukkaita. Poikkeuksen tekee vedonlyöntiyhtiöt joiden kautta pääset nauttimaan ilmaisista live streameista. Esim. www.unibet.com tarjoaa ilmaisia nettistriimejä kaikille asiakkailleen joilla on pelitilillä vähintään 0,01€ rahaa. Lajien valikoima on Unibetilla erittäin laaja ja vedonlyönti otteluiden ohessa on tehty helpoksi.

Nettilähetykset vaativat käyttäjältään usein hyvän yhteyden. Suositeltavaa olisi löytyä ainakin 8mb kaista.

Mistä tiedän mitä urheilu- streameja tänään on tarjolla?

Livetulokset – jalkapallo http://www.urheiluveikkaus.com/jalkapallon-liveseuranta/

Livetulokset – jääkiekko http://www.urheiluveikkaus.com/jaakiekon-liveseuranta/

Livetulokset – tennis http://www.urheiluveikkaus.com/tenniksen-liveseuranta/

Livetulokset – koripallo http://www.urheiluveikkaus.com/koripallon-liveseuranta/

Nettilähetykset ovat jakautuneet niin moneen paikkaan, että hyvien löytäminen on usein vaikeaa. Urheiluveikkaus.com tulee hätiin ja tarjoaa sivuillaan ohjelmaoppaan josta näet kätevästi kaikki tänään TV: ssä ja netissä näytettävät urheilulähetykset.

Katso tästä urheilun TV- opas

Suomalaiset netti-tv palvelut jotka välittävät urheilua

TV- oikeuksista johtuen eri lajit ja sarjat ovat jakautuneet useille eri toimijoille. Tästä syystä ei ole saatavilla palvelua mistä pystyisi katsomaan kaikkea mahdollista urheilua. Alle on lueteltu suomalaisille suunnatut palvelut ja perustiedot niistä.

 

Unibet netti-tv

Unibet.com :lta löytyy aivan ylivertainen paketti. Katsominen on ilmaista ja lähetyksiä on päivittäin kymmeniä, viikonloppuisin jopa satoja. Huippu-urheilua arvostavan sporttifanin kannattaa tutustua tähän vaihtoehtoon. Lajien kirjo on laajempi kuin millään muulla netti-tv: llä.
Jalkapallo, koripallo, nyrkkeily, tennis, lentopallo, rugby, snooker, UFC- vapaaottelut. Kaikki nämä löydät Unibetilta ja paljon muuta. Sarjoista erityismaininnan ansaitsee NBA ja jalkapallosarjoista  Espanjan La Liga ja Italian Serie A.
Hanki tästä ilmainen urheiluviihdepaketti kotiisi

Viaplay

Viaplay on urheilun ystävän ehdoton hankinta. Viaplayn netti-tv: stä näet NHL: ää, KHL: ää (Jokerit), golfia (PGA, European Tour, LPGA) ja ensi kaudella myös jalkapallon Mestarien Liigaa. Yhtiö hankki oikeudet Mestareiden Liigaan kaudeksi 2015.
Viaplayn lähetykset on suurimmaksi osaksi selostettu suomeksi ja selostajat ovat asiantuntevia. NHL: ää on selostamassa kulttimaineeseen noussut Antti Mäkinen. Katso alta Viaplayn hauska NHL- mainos.

Viaplayn huonoksi puoleksi voi laskea sen kalliin hinnan. Laadukkaasta toiminnasta ja lähetyksistä maksaa kuitenkin mielellään. Viaplay on koko perheen valinta sillä paketti sisältää paljon leffoja, sarjoja ja lasten omat suosikkiohjelmat. Viasatin satellittiasiakkaille palvelu on ilmainen.

Ruutu

Ruutu.fi on monipuolinen kattaus kaikkea. Tilaamalla Ruutu Plus- paketin näet NBA: ta, NFL: ää, Superpesistä, MM- rallia, motoGP: tä, Rallicrossia, jalkapallon Eurooppa- Liigaa sekä Englannin Championshipiä. Moni suomalainen tilaa paketin kuitenkin ainoastaan yhden asian takia. Jääkiekon SM- Liigan.
Hinta-laatusuhteeltaan Ruutu on oiva valinta.

Katsomo

MTV: n Katsomo.fi on hinnakas, mutta Valioliiga- fanilla pakko-ostos. Valioliigan lisäksi pääset nauttimaan Katsomosta F1- formuloita, raveja, Timanttiliiga sekä paljon muuta urheilua. Huonona puolena hinnan lisäksi on katseluun vaadittava Silverlight- sovellus. Esimerkiksi Chrome-selaimen uusin versio ei tue Silverlight-liitännäistä lainkaan ja Katsomo ei tämän vuoksi toimi Chrome-selaimissa. MTV: n mukaan se aikoo kuitenkin poistaa Silverlightin tulevaisuudessa.

Eurosport player

Eurosport player on miltei ilmainen. 5€ kuukausimaksulla pääset nauttimaan mm. jalkapallon Bundesliigasta, tenniksestä, pyöräilystä, snookerista, yleisurheilusta, painista ja melonnasta. Eurosportin netti- tv pakettia voimme suositella varauksetta. Erittäin hyvä tuote.

IS TV | EXTRA

Iltasanomien live stream- palvelu näyttää Veikkausliigaa. IS TV | EXTRA: n 10€ kuukausimaksulla näet kaikki kauden Veikkausliiga- ottelut. Livejalkapallon lisäksi saat samaan hintaan pääsyn IS Extraan josta löytyy paljon mielenkiintoisia artikkeleja ja pelivihjeitä urheilun ystäville.