Mikko Innasen JJK-siirto varmistui

Viime kaudella Veikkausliigaseura MYPAa edustanut Mikko Innanen on Urheiluveikkaus.com:n saamien tietojen mukaan tulevalla kaudella Jyväskylän JJK:n mies. Innanen on päässyt seuran kanssa sopuun kaksivuotisen sopimuksen yksityiskohdista ja sopimus on tarkoitus julkistaa lähipäivinä.

29-vuotias Innanen on Tampereen Pallo-Veikkojen kasvatti, joka debytoi Veikkausliigassa seuran edustusjoukkueessa kaudella 1999. Seuraavat 11 kautta hän edusti Valkeakosken Hakaa, jossa hän pelasi yli 200 liigaottelua.

JJK:ssa hierotaan varmasti tyytyväisenä käsiä yhteen sillä aiemmin tutkaparina Valkeakosken Hakassa toiminut Mikko Innanen-Mikko Manninen -tutkapari saadaan muutaman vuoden tauon jälkeen takaisin kasaan.

UV:n uutistoimitus sai Innasen kiinni myöhään tiistai-iltana ja laituri kommentoi sopimusta tuttuun tapaan pilke silmäkulmassa.

– Keski-Suomessa on hyvät kalavedet ja kovimmat kalakaveritkin asuu Jyväskylässä.

Kalakavereilla Innanen viittaa JJK:n keskikenttämies Mikko Manniseen, joka on tuttu näky kalapaikoilla Innasen seurana.

Vasemmassa laidassa tai kärjessä parhaiten viihtyvä pikakiituri tuo kesän aikana varmasti paljon iloa Harjun katsojille niin nopeudellaan kuin hyvällä laukauksellaankin.

Huhut vahvistaa kuvankaappaus JJK: n  facebook- sivuilta:

Innanen jjk?

Kampanja