Taekwondoka Suvi Mikkonen selvitti tiensä keräilyeristä pronssiotteluun Lontoon illassa

Mikkonen aloitti keräilysarjan ottelunsa Yhdysvaltain Diana Lopezia vastaan mainiosti. Avauserässä aktiivisesti otellut suomalainen sai potkunsa kaksi kertaa vastustajansa päähän ja johti 1-6 ensimmäisen erän jälkeen.

Toisessa erässä ottelu sujui tasaisissa merkeissä ja Mikkosen puolustus piti hyvin. 24-vuotias Mikkonen johti ennen kolmatta ja viimeistä erää lukemin 2-7.

Kolmannessa erässä jalkapalloakin harrastava suomalainen onnistui pitämään vastustajansa pimennossa ja taisteli lopulta voittoon pistein 4-9.

Pekingissä pronssia saanut Lopez joutui taipumaan loistavan ottelun otelleelle Mikkoselle, joka matkaa pronssiotteluun. Vastaansa hän saa Taipeita edustavan Li-Cheng Tsengin, joka oli 57kg-sarjan ykkössijoitettu.