Pitkävetovihjeet

Urheiluveikkauksen ilmaiset pitkävetovihjeet joka päivä! Meiltä saat parhaat pitkävetovihjeet suomalaisten keskuudessa pelatuimpaan vedonlyöntimuotoon. Täältä löydät kaikki urheiluveikkaus.com:n pelivihjeet erilaisille urheilukohteille. Varsinaista ilmaista pelirahaa ei ole tarjolla, mutta sen sijaan annamme vihjeitä ja mikä parasta, ilmaiseksi. Parhaat pitkävetovihjeet sisältävät pelivihjeitä muun muassa seuraaviin kohteisiin: Englannin valioliiga, jääkiekon MM -kisat, Mestareiden liiga, KHL liiga, MM jalkapallo sekä lisäksi NHL pistepörssi ja sen muutokset otetaan Pitkäveto vihjeet -osiossa huomioon.

Mikä on pitkäveto?

Veikkaus Oy:n 90-alkupuolella lanseeraama termi pitkäveto tarkoittaa 1×2 -tyyppistä urheiluveikkausta. Veikkaus Pitkäveto tarkoittaa siis, että löydään vetoa seuraavasti ja kertoimet annetaan tavallisesti kotivoitolle, tasapelille tai vierasvoitolle. Valitaan siis joko 1, x tai 2 ja mikäli tasapeli ei ole mahdollinen, kuten tenniksessä kertoimia tasapeli-kohteelle ei tarjota laisinkaan. Tämä vedonlyönnin pelimuoto on ollut aina suomalaisten keskuudessa erittäin suosittua ja ennen tuotteen ’veikkaus pitkäveto’ julkaisua, urheiluvedonlyöntiä tehtiin ulkomaalaisille vedonlyöntifirmoille.

Vedonlyöntifirmat antavat jokaiselle lopputulokselle kertoimen, ja kerroin aina määrittää mahdollisen voiton suuruuden. Veikkaus Pitkäveto -kohteita voi nykyään jo pelata yksinäänkin, samoin ulkomaalaisilla vedonlyöntisivustoilla voi jokaista kohdetta veikata yksittäin. Lopullinen mahdollisen voiton suuruus määrittyy kertomalla valittujen eri kohteiden kertoimet ja valittu panos keskenään. Mitä useampaa kohdetta pelaa samalla kupongilla, mahdollisen voiton määrä kasvaa, mutta todennäköisyys osua kaikkien kohdalla oikein taas pienenee.

Pitkäveto vihjeet – mitä, missä, milloin kupongille

Nykyään netissä voi pelata pitkävedon ohella muutakin urheiluvedonlyöntiä todella näppärästi ulkomaalaisten vedonlyöntifirmojen asettamilla kertoimilla. Tämä pelimuoto sisältää 1 – 10 kohteen lopputuloksen veikkauksen. Netissä pelaaminen on helppoa ja hauskaa sekä tarjolla olevat kohteet ovat monipuolisempia ja kertoimet parempia kuin kiskalla pelattava tuttu Veikkaus pitkäveto. Tarjoamme parhaat pitkävetovihjeet ja kannattaa hyödyttää sivustollamme kerrotut pelivihjeet huolimatta missä ja miten pelaatkin.

Urheiluveikkaus.com tarjoaa parhaat pitkävetovihjeet ja pelivihjeet ilmaiseksi kaikille lukijoilleen. Perinteinen pitkäveto eli 1×2 -veikkaus on yksinkertainen peli ja laadimme sinulle tähän vielä päivittäiset pitkäveto vihjeet ja pelivihjeet miltä sivustoilta saat parasta vastinetta rahallesi vedonlyönti bonuksiakin ajatellen. Tarjotut kertoimet vaihtelevat vedonlyöntifirmojen välillä, joten pysy kanavalla Urheiluveikkaus.com ja tiedät mitä, missä, milloin kannattaa veikata!

Kampanja