Suomi ja Venezuela tarjosivat lentopallon maailmanliigan ottelussa perjantaina Tampereella viihdettä koko rahan edestä. Ottelu ratkesi lopulta viidennessä erässä, joka eteni 25-25 tasatilanteeseen. Sitten Suomi sai puristettua ratkaisevat pisteet ja voitti erän 27-25 ja koko ottelun 3-2.

Venezuelalla oli kamppailussa neljä ottelupalloa, mutta Suomi kesti tukalat tilanteet kotiyleisön raivoisan kannustuksen siivittämänä.

Jännitysnäytelmä huipentui viidenteen erään, jossa molemmille tarjottiin avaimia ottelun voittoon. Suomi oli hiukan niskan päällä ratkaisupaikoissa ja käytti lopulta yhdeksännen mahdollisuutensa.

Maat kohtaavat toisensa taas lauantaina. Voitto oli Suomelle toinen maailmanliigassa. Mauro Berruton suojatit voittivat Venezuelan kertaalleen vieraissa.