TPS otti tärkeän 1–0  -vierasvoiton belgialaisesta Cercle Brüggestä jalkapallon Eurooppa-liigan toisen karsintakierroksen ensimmäisessä osaottelussa.Ottelun alku oli tasainen. TPS iski 32. minuutilla, kun Mika Ääritalo viimeisteli varmasti aivan maalin edustalta Mikko Mannisen keskityksestä. Cercle Brügge hallitsi ensimmäisellä puoliajalla pelitapahtumia, mutta turkulaiset loivat vaarallisimmat maalipaikat.TPS joutui toisella jaksolla yhä enemmän puolustusasemiin, mutta piti johtoasemansa.Joukkue pääsee mainioista lähtöasemista toiseen osaotteluun, joka pelataan torstaina 22. heinäkuuta.- Hyvä tulos meiltä. Tärkeintä on muistaa, että peli ratkaistaan vasta Kupittaalla. Mitään en halua kuitenkaan pojilta ottaa pois, ensimmäiset 90 minuuttia on pelattu tosi hyvin. Emme halua pelata hyvää yhtä peliä, vaan mennä jatkoon, painotti valmentaja Marko Rajamäki.

Myös MYPA pelasi vahvan avausosan andorralaista Sant Juliaa vastaan kaatamalla vierailijat puhtaasti 3-0. Honka puolestaan joutui tyytymään 1-1-tasapeliin walesilaista Bangor Cityä vastaan.

Toiset osaottelut pelataan ensi viikon torstaina.

Eurooppa-liiga, 2. karsintakierros, 1. osaottelut:Cercle Brugge - TPS 0-1 (0-1)32. Mika Ääritalo 0-1.Honka - Bangor City 1-1 (1-0)43. Dembo Savage 1-058. Chris Jones 1-1.MyPa -Sant Julia 3-0 (2-0)43. Tosaint Ricketts 1-0,56. Ilari Äijälä 2-0,65. Äijälä rp. 3-0.