TPS kärsi torstaina kotikentällään 1-2-tappion belgialaiselle Cercle Brüggelle Eurooppa-liigan 2.karsintakierroksen toisessa osaottelussa. TPS voitti avauspelin vieraskentällä 1-0, joten se tippui jatkosta vierasmaalisäännön perusteella.

Ensimmäinen jakso eteni lievässä Brüggen hallinnassa, mutta TPS iski peli ensimmäisen maalin 40.minuutin kohdalla. Robert Milsomin keskitys tavoitti 16-alueen sisältä Johanssonin, jonka Brügge-puolustus joutui repimään kumoon rangaistuspotkun arvoisesti. Johansson itse asettui pallon taakse ja sijoitti 11-metrisen verkon perukoille – näin TPS siirtyi 1-0-johtoon.

Lisäosumia ei avausjaksolla enää nähty ja tauolle siirryttiin turkulaisjoukkueen maalin johtoasemassa.

Vierasjoukkue tuli toiselle jaksolla vahvasti ja iski tasoitusmaalin 51.minuutin kohdalla. Asialla oli Reynaldo, joka pääsi keskityksestä ohjaamaan pallon ohi Moisanderin.

Tasapelillä turkulaisjoukkue olisi edennyt jatkoon, joten kaikki näytti hyvältä mitä pidemmälle toinen jakso eteni. Cercle Brügge pääsi kuitenkin iskemään voittomaalin 86.minuutin kohdalla, kun Lukas Van Eenoo puski pitkän sivurajaheiton jälkeen pallon vapaasti maalin edestä verkon perukoille.

Lopussa TPS haki raivokkaasti tasoitusta, mutta kunnollisia maalipaikkoja se ei kuitenkaan pystynyt luomaan. Pelin yliajalla Foley oli vielä onnistua, mutta laukaus 16 metristä pamahti tolppaan.

Näin TPS koki kotikentällään harmittavan 1-2-tappion, jonka seurauksena joukkueen taival Eurooppa-liigassa katkesi vierasmaalisäännön perusteella yhteistuloksen ollessa tasan 2-2.