Real Madrid varmisti paikan Mestarien Liigan kahdeksan parhaan joukkoon. Ottelu kuihtui käsiin kyseenalaisen punaisen kortin myötä.

Manchester United - Real Madrid 1-2 (yhteismaalit 2-3)Jose Mourinhon suojatit hakivat värikkäiden vaiheiden jälkeen 1-2 vierasvoiton Valioliigan kärkijoukkueelta.

Ensimmäinen puolisko mentiin maalittomana. Molemmat joukkueet aloittivat varovaisella taktiikalla ja vaaralliset maalipaikat jäivät vähiin.

Toisen jakson alussa kaikki näytti ManU: n kannalta erinomaiselta, kun vieraiden Sergio Ramos ohjasi epäonnekseen ManU:n matalan keskityksen omaan maaliin. Tämän jälkeen ottelu sai kuitenkin dramaattisen käänteen, kun Unitedin Nani ajettiin ulos suoralla punaisella kortilla. Tilanne näytti vahingolta ja tuomio on jo nyt saanut käsittämättömän paljon arvostelua osakseen. Nani yritti saada korkeaa palloa haltuunsa jalan osuessa samalla Real- pelaajaa keskivartaloon.

Punaisen kortin jälkeen Real otti tapahtumat hallintaansa ja vaihdosta sisään tullut Luka Modric tasoitti 69. minuutilla tilanteeksi 1-1. Modricin upea maali syntyi n. 20 metristä ja upposi sisään tolpan kautta.

Lopullisen ratkaisun ottelulle iski paluun Old Traffordille tehnyt Cristiano Ronaldo. Ronaldo kunnioitti entistä seuraansa tyylikkäästi ja tuuletus oli erittäin hillitty. 1-2 tilanteessa vajaalla pelannut United olisi tarvinnut jatkopaikkaan vielä kaksi osumaa ja epätoivo alkoi näkyä. ManU: lla oli vielä ottelun lopussa muutama tekopaikka, mutta erinomaisen ottelun Realin maalilla pelannut Diego Lopez esti maalinteon.

Joidenkin huhujen perusteella, Fergusonin seuraajaksikin kaavailtu Jose Mourinho kommentoi ottelun jälkeen hyvin Mourinhomaisesti: "best team lost". Nanin punaiseen korttiin hän ei ottanut kantaa.

Illan toisessa kamppailussa Dortmund jyräsi Ukrainalaisen Shaktarin maanrakoon lukemin 3-0. Dortmund jatkoon yhteismaalein 5-2.