Suomen jalkapallomaajoukkueen haaveet vuoden 2012 EM-kisoista romuttuivat tiistaina Helsingin Olympiastadionilla, kun Unkari haki 2-1 -voiton Huuhkajien vieraana.

Ottelun ensimmäinen puoliaika eteni Huuhkajien hallinnassa, mutta Mika Väyrysen ylärimavetoa lähemmäs Suomi ei avauspuoliskolla päässyt.

Toinen puoliaika näytti alkavan Suomen kannalta mainiosti. Suomi sai kulman vasemmalta, mutta Unkari nappasi pallon ja iski nopeasti Niklas Moisanderin avustamana.Vaihdosta kentälle tullut Vladimir Koman antoi loistavan syötön Suomen puolustuslinjan taakse Tamás Szalaille. Tämä kiersi kauas vastaan tulleen Jussi Jääskeläisen, ja laukoi pallon tarkasti Suomen maaliin.

Suomen peli jäätyi totaalisesti Unkarin avausmaalin jälkeen. Vasta Jari Litmasen ja Alexei Eremenko juniorin sisääntulo 71. peliminuutilla avasi Huuhkajien peliä.

Suomi sai tasoituksensa lopulta neljä minuuttia ennen varsinaisen peliajan umpeutumista.

Huuhkajilla oli kahdeksan minuuttia aikaa hakea voitto-osumaa erotuomarin annettua lisäaikaa neljä minuuttia.Viimeisen maalin teki kuitenkin Unkarin Balázs Dzsudzák ottelun viimeisellä kosketuksella.

Suomi - Unkari 1-2 (0-0)

0-1 Adam Szalai (49) 1-1 Mikael Forssell (86) 1-2 Balasz Dzsudzsak (90)