Yhdysvaltain Lucas Glover golfasi voittoon kauden toisessa major-turnauksessa US Openissa maanantaina.

Glover pelasi maanantaina loppuun viedyn neljännen kierroksen 73 lyönnillä, joka oli kolme yli parin. Glover päätyi kokonaistulokseen -4 (69+64+70+73=276) Long Islandin Bethpage Black -kentällä.

Voitto oli Gloverille vasta toinen PGA-kiertueella ja ensimmäinen major-turnauksissa.

Kärjessä päätöskierrokselle lähtenyt Ricky Barnes suli täysin paineiden alla. Tuloksesta -8 liikkeelle lähtenyt kokematon yhdysvaltalainen löi jo etuysillä peräti viisi bogeyta, eikä menoparantunut viimeisellä takaysillä.

Kisan paras eurooppalainen, Englannin Ross Fisher sijoittui viidenneksi. Turnauksen voittoa puolustanut Tiger Woods oli kuudes jäätyään neljä lyöntiä Gloverista.