Vaasan Palloseuralle kaksi ulkomaalaisvahvistusta

VPS on rustannut kaksi uutta pelaajasopimusta ulkomaalaispelureiden kanssa.

Kenialainen Anthony Dafaa Clement ja yhdysvaltalainen Jordan Seabrook ovat allekirjoittaneet ensi kauden kattavan sopimuksen vaasalaisten kanssa. Kontrahti sisältää neljän kuukauden mittaisen koeajan.

Clement, 24, on harjoitellut VPS:n riveissä jo maaliskuun alusta alkaen. Kenian A-maajoukkueessakin nähty keskikenttämies voitti valmennusjohdon luottamuksen ja ansaitsi itselleen paikan joukkueesta. Viime kaudella hän pelasi Ruotsin neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla.

– Anthony teki meihin vaikutuksen tullessaan harjoituksiimme. Uskon, että hän tuo paljon pallollista pelaavuutta ja osaamista keskikentällemme. Odotan hänen murtautuvan avaukseen, sillä hän on osoittanut kykenevänsä pelaamaan hyvällä tasolla. Hän on vahva vaihtoehto, joka tuo meille laajuutta rinkiin ja vaihtoehtoja sitä myöten, päävalmentaja Olli Huttunen kuvaili seuran verkkosivuilla.

Seabrook on puolestaan tuttu mies Veikkausliigaa seuraaville. Hän tahkosi viime kaudella samaista sarjaa Valkeakosken Hakassa. Aiemmin hyökkääjä on pelannut urallaan Ruotsissa ja kotimaassaan USA:ssa.

– Jordan on nopea, suoraviivainen ja röyhkeä pelaaja. Hän tuo laajuutta pelaajarinkiin, sillä meillä ei ole liikaa laitapelaajia. Hän pystyy myös tarvittaessa pelaamaan puhtaana kärkenä, ja tuo siten vaihtoehtoja kapeaan rinkiimme, Huttunen jatkoi.

Kampanja