Vakioveikkaus – vihjeet

Urheiluveikkaus tarjoaa sinulle parhaat vakiovihjeet ja seuraamalla sivustoa saat käyttöösi sivustomme omat veikkausvihjeet suomalaisten keskuudessa yhteen suosituimmista vedonlyöntipeleistä. Urheiluveikkaus julkaisee vihjeet vakioon säännöllisin aikavälein, jolloin saat napattua itsellesi parhaat vetovihjeet. Silloin tällöin sivuiltamme löytyvät myös vakioveikkaus tulokset sekä tietenkin viimeisimmät peliuutiset, josta pääset seuraamaan viimeisimmät urheilutapahtumat. Jos Valioliigan sarjat ovat intohimosi, meiltä löydät säännöllisesti myös vakiovihjeet Englannista, eli juurikin suosittuihin Iso-Britannian jalkapallosarjoihin. Ota parhaat Vakiovihjeet, veikkausvihjeet sekä Vakio 1 vihjeet ja tärpit taskuusi sivultamme!

Mikä on Vakioveikkaus?

Jos siiretään katse vedonlyönnin historiaan, ensimmäisen vakiorivin täytti vuonna 1940 yhdeksänkertainen kestävyysjuoksun olympiavoittaja Paavo Nurmi. Siitä lähtien vakioveikkaus on tarjonnut suomalaisille vedonlyöjille jännittäviä hetkiä ja huimia voittoja. Vakioveikkaus on pitkävedon rinnalla suosituimpia vetomuotoja suomalaisten keskuudessa, sillä se on todella mukaansatempaava ja vaikeampi peli, johon tarvitaan tuurin lisäksi myös paljon taitoa – niinkuin vedonlyönnissä yleensäkin. Vakio eroaa pitkälti normaalista pitkävedosta, jolloin siihen kannattaa aina käyttää omaa strategiaa. Keskitytäänpäs tarkemmin, mitä vakioveikkaus sitten loppupeleissä tarkoittaa.

Vakioveikkaus on yksi Veikkaus Oy: n suosituimmista peleistä. Tuttavallisemmin Vakiossa veikataan 6 – 18 kohteen voittajia varsinaisella peliajalla, kahden taikka kolmen kilpailija keskinäisen kilpailun tulosta tai tulosvaihtoehdon toteutumista. Jokaiseen kohteeseen valitaan merkit; 1 = kotivoitto, X = tasapeli tai 2 = vierasvoitto ja tarkoitus on hakea mahdollisimman monta osumaa. Pääsääntöisesti lauantaisin pelattavassa perinteisessä Vakio 1:ssä on aina 13 pelikohdetta, kun muissa Vakioissa 6 – 18. Lisäksi tarjolla on Minivakio, jossa kohteita on 6 – 9.

Uutena pelimuotona on tarjolla myös Veikkauksen Vakio Grand Prix, joka on aloitettu vuonna 2016. Vakio Grand Prix sisältää 15 – 20 kohdetta 0,10 euron rivipanoksella. Erikoista tässä on se, että ylin voittoluokka on paras toteutunut tulos, joka voi siis olla pienempi kuin kohdemäärä. Vakio Grand Prix muut voittoluokat lasketaan parhaasta toteutuneesta tuloksesta alapäin, joten täysosuma löytyy aina joka kierroksella.

Vakiossa kohdelajeina on lähinnä jalkapalloa, jääkiekkoa sekä Formula 1-kilpailuja ja yhden rivin hinta vaihtelee pelilajista riippuen 0,10 – 0,25 euron välillä. Vakioveikkaus sisältää 1 – 4 voittoluokkaa, ja ne vaihtelevat kohdemäärän mukaisesti. Voitto-osuudet vaihtelevat puolestaan pelin liikevaihdon ja rivin osumamäärän mukaan. Parhaat vakiovihjeet auttavat selvittämään kierroksen yllättäjät, jotta osut riveillä mitä muut eivät välttämättä tulleet ajatelleeksi.

Vakioveikkaus on pelattavissa seuraavilla pelimuodoilla: hajarivi, järjestelmä ja haravajärjestelmä. Järjestelmällä tai haravalla pelattaessa osumien todennäköisyys kasvaa. Tämä tarkoittaa siis sitä, että voit valita yhteen otteluun useamman lopputulosvaihtoehdon, jolloin rivimäärä kasvaa ja sitä myötä myös pelin kokonaispanos. Nappaa parhaat vakiovihjeet ja Vakio 1 vihjeet alta!

Parhaat vakiovihjeet – yksi, risti vai kaksi

Täältä löydät kaikki Urheiluveikkauksen Vakiovihjeet ja Vakio 1 vihjeet. Parhaat vakiovihjeet saat Urheiluveikkaukselta ja täysin ilmaiseksi. Vakio 1 on normaalisti viikon suosituin peli ja meiltä löydät Vakio 1 vihjeet, joista voit ottaa vinkit omiin riveihisi. Vakioveikkaus on haastava, mutta mielenkiintoinen peli, jossa 13 kohteen osuminen vaatii taitoa ja tuuria. Vakiovihjeet ja Vakio 1 vihjeet kannattaa siis lukaista sivustoltamme, jotta mahdollistat parhaat lähtökohdat kohteiden osumiselle.

Veikkaus SM on Veikkauksen oma ilmainen kisa, johon voivat kaikki ottaa osaa ja haastaa kavereita. Vakion SM -kisassa veikataan oikeaa vakioriviä kuudella kierroksella ja kymmenen parasta pääsee palkintomatkalle Litmasen Jarin kanssa seuraamaan Valioliigaottelua. Sinusta voi tulla Veikkaus SM -kisan kuningas Urheiluveikkauksen avulla; tarjoamme Vakiovihjeet ja Vakio 1 vihjeet joka kierrokselle!

Lauantain vakiovihjeet – vakioveikkausta jo vuosien ajan

Urheiluveikkaus tarkastelee vedonlyöntiä suuremmalta osa-alueelta, mutta julkaisulistoiltamme löytyvät myös lauantain vakiovihjeet. Vakioveikkaus on kaikista suurin ja mielenkiintoisin vetomuoto lauantaisin, ja se kiinnostaa vedonlyöjiä Englannissa asti. Lauantain vakiovihjeet ovat kiinnostaneet pelaajia jo vuosien ajan, sillä lauantaisin potit ovat aina suurimmillaan. Urheiluveikkaus tarjoaa vakiovihjeet myös lauantaisin, mutta mikäli tarjolla on heikompia vakioita, saatamme jättää ne väliin.

Vakiovihjeet Englannista

Vakiovihjeet suuntautuvat tavallisesti Iso Britannian jalkapallosarjoihin, ja sen vuoksi Urheiluveikkaus on kiinnostunut myös paikallisten asiantuntijoiden mietinnöistä. Näiden mietintöjen lisäksi seuraamme tarkkaan luotettavia tilastoja sekä sääolosuhteita. Huomioimme myös kokoonpanot, pelityypit sekä tietenkin kotiedun. Haluaisimme kuitenkin vahvistaa, että Urheiluveikkauksen vakiovihjeet Englannista eivät ole suoraan brittiläisiltä asiantuntijoilta napattuja, vaan kaikki vihjeet ovat peräisin omilta vedonlyönnin ammattilaisiltamme omien kokemuksien ja vaistojen perustein kirjoitettuna. Tarjoamamme vakiovihjeet ovat kuitenkin harkittu tarkkaan, ja tarkoituksena on herätellä lukijoidemme eri ajatuksia ja antaa ideoita.

Vakioveikkaus vihjeet lyhyesti – Mitä otamme huomioon?

Ilmaiset vakioveikkaus vihjeet pitävät sisällään monia eri faktoja ja vihjeet ovat luotu monen eri osa-alueen tarkastelun pohjalta. Jos otamme esimerkiksi Valioliiga ottelut, otamme huomioon monia eri asioita vakiovihjeitä laatiessamme. Tarkastamme sääennusteen, sillä se vaikuttaa todistetusti jalkapallo-ottelun maalimäärään. Altavastaajilla on aina huomattavampi mahdollisuus parempiin tuloksiin huonolla ja sateisella säällä, sillä huonot sääolosuhteet vaikuttavat maalien määrään. Kokoonpanot ovat myös suuri kohde huomiollemme, sillä pelaajakeskeisissä jalkapallovedoissa on mitätöintimahdollisuus jonkun pelaajan jäädessä pois kokoonpanosta. Kotijoukkueella on aina etu tutulla kentällä pelatessa, jolloin turvana ja motivoivana osatekijänä ovat myös omat kannustusjoukot. Faktaperäiset tilastot ja joukkueiden pärjääminen muissa peleissä pysyvät myös silmäteränämme.

Mitä sinun vedonlyöjänä kannattaa ottaa huomioon laatiessasi omaa vakioveikkaus strategiaasi? Niinkuin jo aiemmin mainitsimme, vakioveikkaus eroaa pitkävedosta haastavuutensa ja vaikeusasteensa perusteella. Vakioveikkauksessa on käytössä 13 kohdetta, ja niiden oikein saaminen vaatii paljon tietoa, ajatuksia, riskiä ja tietenkin tuuria. Vakiossa kannattaa ottaa huomioon, ettei kaikista suosituimpien kohteiden veikkaus aina kannata. Suurin osa vedonlyöjistä on ottanut tämän strategiakseen, jolloin voitto-osuus pienenee. Sinun vakioveikkaajana on suositeltavaa lukea vihjeet juuri sen takia, että saat vahvistuksia omille päätöksille ennen omaa valintaasi.

Meidän sivustomme lisäksi voit löytää käyttökelpoiset vakiovihjeet erilaisilta foorumeilta sekä aikakausilehtien sivustoilta. Käytä nettikriittisyyttä sekä omia tietojasi ja taitoasi, sillä loppupeleissä sinä olet se, joka täyttää vakioveikkauksen 13 riviä.

Jalkapallon tilanneseuranta helpottaa vedonlyöntiä

Suurin osa vedonlyötitoimistoista tarjoaa tulospalveluita jokaiseen saatavilla olevaan lajiin. Monen urheilulajin liveseuranta on helpottunut huomattavasti vuosien aikana liveseurannan kehittyessä, ja näin pelaajien on ollut mahdollista ottaa tilanneseuranta vetojen kaveriksi. Livetulokset eli livescore auttaa pelaajaa pysymään mukana otteluiden ja muiden tapahtumien tilanteista, ja näin päätöksen teko vetoja koskien helpottuu. Jalkapallon tilanneseuranta tai muut seurannat eivät tarjoa aina koko ottelua, mutta sen avulla  pelaaja voi pysyä kärryillä yksittäisistä tapahtumista kuten maaleista, keltaisten ja punaisten korttien jaoista ja tuomareiden antamista rangaistuksista. On myös olemassa mobiiliin ladattavia sovelluksia, joissa pelaajan on mahdollista saada tietyn ottelun tapahtumat suoraan ilmoituksena puhelimeensa.

Suunnittele oma rivisi

Vakioveikkausta voidaan pitää taitopelinä, mutta tuuri on myös aina huomattavassa osuudessa. Riskejä kannattaa silloin tällöin ottaa, mutta kannattaa kuitenkin muistaa pitää ne osuvat suosikkikohteet lapulla mukana. Meidän toiveenamme on, että saat vakiovihjeistämme mahdollisimman paljon irti sekä ajatuksien että uusien ideoiden tasolla. Tarkoituksenamme ei ole siis antaa suoria vinkkejä, vaan muovata ja avartaa vedonlyöjän omia ajatuksia riviänsä varten. Onhan rivi aina kaikkien pelaajien oma, ja loppupeleissä siihen muut eivät voi vaikuttaa – eikä sen pitäisi olla mahdollistakaan. Nappaa meiltä kuitenkin parhaat vakiovihjeet ja lähde suunnittelemaan omaa riviäsi.

Kampanja