Vakiovihje – Kierros 2: Kaksi maistuvaa ideaa

Tulevan lauantain Vakioveikkaus on jälleen pyhitetty Englannin kahden korkeimman sarjatason otteluille FA Cupin väliviikonlopun jälkeen. Tällä kertaa silmiin pistää ilahduttavasti kaksi todella makoisaa kotisuosikkia.

Sekä Brighton että Watford lähtevät kotikentilleen yli kerran kahdesta voittavan suosikin asemassa, mutta pelikansa on jättänyt kumpaisenkin peliosuuden kymmenisen prosenttiyksikköä alakanttiin.

Championshipin pudotuspelipaikoista tiukasti taisteleva Brighton saa vastaan Birminghmin, joka on juuttunut sarjataulukon alempaan keskikastiin sijalle 17. Bimringham on ollut viime viikot hienossa iskussa, mutta niin on isäntäjoukkuekin. Kotietu ja materiaali puoltavat varmaa ykköstä ja alipelattuna muuta ei kannata harkitakaan.

Hyvällä materiaalilla pelaava Watford on merkittävästi piristynyt ennen joulua suoritetun managerinvaihdoksen myötä, kun taas Readingin suunta on vastakkainen. Viimeisistä viidestä ottelusta Royals on hävinnut neljä pelannut kerran tasan. Alipelattuna kotona pelaava Watfordin onkin hieno rasti!

 

Vihjesysteemi1X2
1. Everton – Norwich1X 
2. Cardiff – West Ham1  
3. Tottenham – Crystal Palace1  
4. Fulham – Sunderland1 2
5. Southampton – West Brom1X 
6. Ipswich – QPR1 2
7. Wigan – Bournemouth1X 
8. Huddersfield – Milwall X2
9. Brighton – Birmingham1  
10. Blackpool – Middlesbrough X2
11. Watford – Reading1  
12. Blackburn – Doncaster1X 
13. Bolton – Nottingham1  

Hinta 64,00€

 

Kampanja