Torinolaiset tiukan paikan edessä Stadio Juventuksella – Bayern jatkoon?

Bayern München kaatoi ensimmäisessä osaottelussa ylivoimaisen esityksen jälkeen torinolaisen Juventuksen 2-0. Saksalaisilla olisi ollut saumat iskeä taululle rumemmatkin lukemat ja totuuden nimissä Juventus voi olla tyytyväinen tulokseen, jolla joukkueella on vielä pienet mahdollisuudet jatkopaikkaan kotoisella Stadio Juventuksella.

Molemmat joukkueet pelasivat lauantaina kotoisissa sarjoissaan. Bayernin suurin tähti Frank Ribery sai levätä münchenilaisten 0-1 vierasvoittoon johtaneessa Frankfurt mittelössä. Tämän iltaisesta mittelöstä baijerilaisilta puuttuu ikävästi Juventus ottelussa loukkaantunut Toni Kroos, mutta muuten joukkojen tulisi olla iskussa. Kroosin jo kesken edellisen ottelun korvannut Arjen Robben, oli loistavalla pelipäällä läpi ottelun. Joten ei Bayern ainakaan Kroosin poissaoloon kaadu.

Juventus sai omassa liigaottelussaan Stadio Juventukselle vastaansa Pescaran. Torinolaiset säästelivät suurimpia tähtiään voitokkaassa Pescara-ottelussa. Kokoonpanoon palasi Esteban Cambiasson törkeän taklauksen kohteeksi joutunut Sebastian Giovinco. Juventus on matkalla kohti Italian mestaruutta, mutta superkauden Bundesliigassa pelannut Bayern varmisti jo oman mestaruutensa 1-0 voitolla Frankfurtista. Münchenlaisten käsittämättömät esitykset johtivat historian aikaisimpaan mestaruuden varmistukseen. Rieslingit ja weizenbierit jäänevät suurimmalta osin kuitenkin vielä kylmään, kun saksalaisjätti lähtee tänään jahtaamaan himoittua Euroopan parhaan seurajoukkueen titteliä.

Bayern tunnetaan iloisesti hyökkäävänä maalikoneena, mutta tänä vuonna omakin pää on pysynyt tiukasti lukittuna. Saksan maajoukkuevahti Manuel Neuer viimeisenä lukkoa, baijerilaisten puolustus on päästänyt yhteensä vain 13 (!) maalia kaikissa 28 sarjaottelussa. Tänään joukkueelle kelpaa maalin tappiokin, joten Jupp Heynckesin suojatit lähtenevät otteluun puolustavalla kannalla ja kyttäävät vastaiskuista ratkaisevaa vierasmaalia. Juventus on myös ollut läpi kauden äärimmäisen vahva puolustuksen osalta, mutta viimeistely on ollut tuskaista. Vielä äärimmäiset panokset huomioon ottaen, ei vähämaalinen lopputulos olisi yllätys.

Huippukuntoinen Bayern on vieraissakin niukka suosikki Vanhaa Rouvaa vastaan. Saksalaisille kuitenkin kelpaa ottelusta myös tasapelit, maalin tappiot ja vierasmaalin saatuaan myös kahden maalin tappiot. Ei olisi yllätys jos punaiset keskittyisivät tällä kertaa enemmän pitämään omaa maaliaan puhtaana ja kyttäämään vastaiskuja. Italialaisten viimeistelytaitoon ei riitä oikein minkäänlaista luottoa tällä hetkellä, ellei Andrea Pirlo nyt sitten laita jokaista vapaapotkua sisään. Tältä pohjalta alle 2,5 maalista tarjottu kerroin 2,03 ComeOn/Betsson tuntuu todelliselta herkkupalalta ja saa allekirjoittaneelta astetta isomman panostuksen!

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

Pelimuoto

JUVENTUS

 X

BAYERN

1X2 

2,90 Bet365*/Nordicbet

3,50 Bet365*

2,55 Bet365*

Handicap: Juventus -1

5,95 Unibet

4,70 Nordicbet

1,46 Unibet

Over/Under 2,5

Over 2,5: 1,85 Expekt/Unibet

Under 2,5: 2,03 ComeOn/Betsson

 

Toimituksen valinta päivän parhaaksi kohteeksi: Under 2,5: 2,03 ComeOn/Betsson