JYP – KalPa Sarjan viides, JYP on joutunut jo kahdesti perätysten taipumaan. Ensin HPK haki 0-3 voiton Hippokselta ja lauantaina JYP sai persraiskauksen SaiPalta Lappeenrannassa 5-1. KalPa on myös kahden ottelun tappioputkessa otettuaan IFK:lta kuokkaan sekä kotona että vieraissa.

JYPin materiaali on reilusti edellä ja se lähtee kotona otteluun selvänä suosikkina. KalPa on sarjan vähämaalisimpia joukkueita, mutta JYPin peleissä maaleja on nähty reilusti enemmän. JYPiltä on loukkaantuneiden kirjoilta kokoonpanoon tekee paluun Jani Tuppurainen, mutta puolustajat Jyrki Välivaara ja Mikko Kalteva ovat poissa vahvuudesta. JYP-akatemiasta löytyy kuitenkin intohimoisia pelureita tilalle. KalPa kärsii edelleen massiivisesta loukkaantumissumasta. Sami Kapasen johdolla usea kärkinimi on poissa. Maalissa kuopiolaisilla tekee debyytin maalivahti Antti Ore, joka ehti jo IFK:ssa menettää täysin itseluottamuksensa.

Kuopiolaisten loukkaantumiset ja JYPin todella vahva kotietu saa kotivoiton kiinnostamaan näillä kertoimilla, 1,70 bet365/ Betsson/Nordicbet/ William Hill paljon!

Pelicans – TapparaPelicans on saanut vihdoin valtavan loukkaantumissuman selätettyä ja joukkue vaikuttaa heti paljon vaikuttavamalta. Itseluottamus on kuitenkin hukassa peräti kahdeksan peräkkäisen tappion myötä. Joukkue on valunut sarjassa jo kymmennelle sijalle.

Tappara on voittanut edellisestä viidestä ottelustaan kolme. Jukka Rautakorpi lähetti seurajohdolle joululahjatoiveet ja sai ne tuttuun tapaan jo ennen aattoa. Joukkueessa luistelee useita uusia vahvistuksia, joista ainoa huomion arvoinen allekirjoittaneen papereissa on puolustaja Johan Larsson – tarkkaillaan häntä!

Pelicans osoitti Ilvestä vastaan jo piristymisen merkkejä ja tänään joukkueella on kotikentällään vaara parantaa entisestään. Tappara on materiaalin puolesta selvästi edellä, mutta ei pohjaan painetut vieraskertoimet kiinnosta.

Elmoorin suosittelemat pelikohteet:

Pelimuoto:

Kohde:

Merkki:

Kerroin:

1X2

JYP – KalPa

1

1,70 bet365 Betsson Nordicbet WilliamHill