Päättääkö petopaidat pelikaanien lennon?

Pelicans on jo kolmen ottelun voittoputkessa. Joukkueen laatu ei kuitenkaan herätä täyttä luottamusta, sillä useampi joukkueen pelaajista on harvinaisen ailahtelevaa sorttia. Tänään heistä kannattaa seurata Ilkka Pikkaraista, jonka uraa ovat varjostaneet lukuisat ylilyönnit. Vanhassa kotihallissaan sytyttävän HIFK:n vieraana on taas vaara, että Pikkaraisella keittää kattila pahemman kerran yli. Maalivahti Jere Myllyniemi on ollut sensaatiomaisessa iskussa edelliset ottelut, mutta myös Myllyniemen uralla on nähty paljon ailahtelevaisuutta.

HIFK:lla on vaikeampi jakso menossa ja joukkue on vajonnut jo sarjan kymmenennelle sijalle. Pelicans löytyy sijan ja yhden pisteen edeltä. Suurin syy IFK:n vajoamiseen löytyy loukkaantumishuolista. Ykköspuolustaja Toni Söderholm sekä ennen loukkaantumistaan sarjan kuumimpiin hyökkääjiin kuulunut Juuso Puustinen lienevät tänäänkin sivussa.

Eroa kuuden joukkoon on hyvin vähän ja kaikki sijat 6-10 ovat täysin auki. Nämä keskinäiset kohtaamiset ovat suuressa arvossa. Pelin tärkeys tehnee ottelusta vähämaalisen, mutta jäähyherkkinä joukkueina myös repsahdusvaara on aina läsnä. Kotonaan IFK on vahva ja materiaaliltaan, poissaoloista huolimatta, lahtelaisia edellä. Petopaidat ovat voittaneet kaikki kauden kolme keskinäistä kohtaamista ja lähtevät tämän illan kamppailuun selvähkönä suosikkina. Betsson tarjoaa kerrointa 2,09, joka maistuu peleihin!

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

HIFK

X

Pelicans

1X2

2,09 Betsson

4,15 Betsson

3,20 Sportingbet

Moneyline

1,63 BetssonBetsafe Unibet

 

 

2,35 bet365

Yli/alle 5,5 maalia

Yli: 2,55 SportingbetNordicbet

 

Alle: 1,55 William Hill

 

Elmoorin pelivalinta: HIFK 2,09 Betsson