Eilen tehtiin huolellista tiliä. Onkeen tarttui HPK (4,00), SaiPa (3,30), Kärpät (1,63) ja Reading (2,90). Tänään haetaan Championshipin lisäksi herkkusieni-liigasta sekä salibandysta osumia!

Happee - Erä: Molemmat voittivat omat kotiottelunsa selvin numeroin. Happee ei ole aivan tällä kaudella vielä päässyt omalle tasolleen. Hirvilaumasta löytyy kuitenkin tervettä huumoria ja kilpailuhenkeä nimenomaan pudotuspelejä varten. Joukkueessa on Erää enemmän pudotuspelikokemusta ja kotonaan joukkue on kamppailun selvä suosikki.

SPV - Oilers: Hallitseva suomenmestari joutui yllätetyksi avausottelussa, mutta käänsi kelkan nopeasti vierasottelussa kaatamalla Oilersin 2-8. Seinäjoella Peliveljet ovat jättisuosikki kamppailuun kotiedun, selvästi laadukkaamman materiaalin ja vuosien pudotuspelikokemuksen pohjalta.

Barcelona - Manchester City: Barcelona voitti ensimmäisen osaottelun peräti 0-2 ja on näin hyvin lähellä jatkopaikkaa. Edellinen ottelu lässähti kuitenkin täysin pilkun ja punaisen jälkeen. Barcelonalla on edelleen suuria vaikeuksia oman keskuspuolustuksensa kanssa, eikä edes La Ligassa joukkueen meno ole täysin vakuuttanut. Kotonaan Barcelona on suosikki, mutta täytyy muistaa, että sille riittää tästä ottelusta myös maalin tappio. Cityn on pakko hyökätä alusta asti, joten ottelusta voi muodostua varsin runsasmaalinen. Vierasmenestykset kiinnostavat kaikissa muodoissaan.

Birmingham - Burnley: Birminghamin menestysvuodet ovat haalea haamu menneisyydestä, eikä vanha vahva kotietu elä enää kuin vanhempien fanien pubipuheissa. Birmingham on ollut ylivoimaisesti sarjan surkein kotijoukkue ja seuran sekasortoinen tilanne alkaa näkyä myös pelikentällä. Burnley on tällä Championshipin kuumin joukkue yhdessä Leicesterin kanssa ja vieraissakin selvähkö suosikki.

Pitkävetovihjeet keskiviikko 12.3.2014

Illan Varmat

Nordicbet

Happee - Erä

1

1,52

18:00

 Nordicbet

 SPV - Oilers

1,65 

18:00 

Illan Pankit

William Hill*

Barcelona - Man City +1

2

2,65

21:45

 Unibet

 Barcelona - Man City alle/yli 3,5 maalia

yli

2,30

21:45

 William Hill*

 Birmingham - Burnley

2

2,25

21:45

Illan Pommit

BetssonWilliam Hill

Barcelona - Man City

2

6,00

21:45

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.