HPK:n uskomaton lento jatkui eilen Ilmalassa, kun Jokerit kaatui peräti 1-5. Kerho voitti laukaukset maalia kohden 39-24 ja dominoi kenttätapahtumia läpi ottelun. Jokerit saivat pelin hallintaansa vain ylivoimalla. HPK on nyt yhdeksän ottelun voittoputkessa. Joukkueen henkinen tila on ihailtava. Valmennusjohto, Pasi Arvosen johdolla, huokuu rauhallisuutta.

Sen sijaan Jokeri-leirissä ollaan paniikissa. Tomek Valtonen ei tiedä enää, mitä tehdä. Jokereiden viimeisen erän ”myllyt” ja Nichlas Hardtin idiotismia lähennellyt polvitaklaus kielivät kurittomuudesta, turhautumisesta ja suoranaisesta pahasta olosta. Jokerit ei halua pelata, olla kaukalossa tai voittaa. Jokerit haluaa lomalle.

Pelillisesti Kerho ei loista, mutta se ei myöskään tee virheitä. Teemu Rautiainen on löytänyt itsestään aivan uuden vaihteen ja kaikilta viisikoilta löytyy luisteluvoimaa. Jokerit teki lukuisia oman pään virheitä, joita ei vain voi sallia tällä tasolla. HPK sai vähän väliä ylivoimahyökkäyksiä, jotka käytti sumeilematta hyväkseen.

Jokerit nosti Teemu Erosen eiliseen otteluun, mutta tänään Eronen ei näillä näkyminen taas pelaa. Myös eilen hölmöilleet Nichlas Hardt ja Steve Moses lienevät kokoonpanosta sivussa. HPK:lta puuttuu edelleen ykköspakki Craig Schira, muita huolia ei ole.

Lähtökohtaisesti luvassa on jälleen vähämaalinen ottelu. Katkaisupeleissä kuitenkin on aina oma repsahdusvaaransa, jos Jokerit laittaa homman läskiksi. Materiaalin puolesta narrit on pari luokkaa niskan päällä, mutta miljoonilla rakennettu joukkue on taas sulamassa. Kokonaispakettina HPK on tällä hetkellä kaikilla osa-alueilla edellä ja lähtee kotiotteluun suosikkina. Hei, hei, Jokerit!

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

HPK

X

Jokerit

1X2

2,10 SportingbetNordicbet

4,14 ComeOn

3,20 ComeOn

Moneyline

1,67 Sportingbet

 

2,35 bet365

Yli/alle 4,5 maalia

Yli: 1,90 Betsson Nordicbet Unibet

 

Alle: 1,95 Sportingbet 

Elmoorin pelivalinta: HPK 2,10 Sportingbet/Nordicbet