Eilen haettiin varmaa rahaa lännestä huonolla menestyksellä - tänään isketään kiinni epävarmaan ja ailahtelevaan itään. No risk, no reward -pätee sekä kodissa että puutarhassa, mutta varsinkin kun kyse on kazakstanilaisesta rahasta. 

Jokerit - Barys Astana: Jokerit on pelannut vakuuttavasti ruplaliigassa: 18 ensimmäistä ottelua ovat tuoneet vain neljä tappiota. Nyt joukkuetta rasittaa kuitenkin loukkaantumiset ja ennen kaikkea alkukauden tehokkaimman pelaajan, Niklas Hagmanin menetys on kova pala. 

Barys Astana on myös pelannut vakuuttavasti ja kerännyt itäisessä konferenssissa 10 voittoa ja yhteensä 30 pistettä. Materiaaliero joukkueiden välillä ei mikään mahdoton ole. Kotikentällään narripaidat ovat suosikkeja, mutta kun otetaan sinivalkoiset lasit pois päästä, voidaan todeta, että kansainvälisillä kertoimentarjoajilla on lähtenyt mopo tyylikkäästi käsistä. 

Varsinkin Unibetin kertoimenlaskijoilla on nyt mennyt intiaanit ja eskimot sekaisin. Jättikertoimissa on niin paljon ilmaa, että tähän on pakko iskeä kiinni. Tärähtäneimmät pelaajat (täällä bingo!) hakkaavat suoraa Astanan voittoa, mutta osuvamman betsin etsijät pelaavat vieraita tasoituksella, jolloin Jokereiden voittokin varsinaisen peliajan jälkeen tuo tilin. 

 

Pitkävetovihjeet perjantai 17.10.2014

Illan Pommi

Unibet* >>

Jokerit - Barys Astana1x2

2

4,85

18:30

Illan Pankki
Unibet >>

Jokerit - Barys Astana +1

2

2,35

18:30

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Kertoimet ovat vihjeen kirjoitushetkeltä ja saattavat vaihtua.