Glory Glory Man United.

Everton - Manchester United: Valioliigakauden 2012-13 ensimmäinen kierros on ollut varsin vaiherikas ja kierroksen päättävä Everton - ManU tuskin tekee poikkeusta. Manchester Unitedin puolelta huomio kiinnittyy hollantilaiseen Robin van Persieen, joka siirtyi viime viikolla Arsenalista Manchester Unitedin riveihin. Vielä on epävarmaa aloittaako RvP suoraan pelavassa kokoonpanossa, mutta ennakkotietojen mukaan hänet nähdään varmuudella penkillä ja myöhemmin mahdollisesti kentällä. Manchester United on vahvistunut täksi kaudeksi, sillä RvP:n hankinnan lisäksi joukkueeseen uusina miehinä liittyivät Dortmundista tullut Shinji Kagawa sekä Crewestä hankittu vasta 18-vuotias keskikenttämies Nick Powell. Manchester United on Cityn ohella suurimpia mestariehdokkaita ja Sir Alex Fergusonin joukot ovat tunnetusti aloittaneet kauden vahvasti, sillä kolmena edelliskautena United on ottanut avauskierrokselta voiton. Avauskierroksen edellinen tappio on kaudelta 2004-05, kun kauden mestaruusjuhliin lopulta päättänyt Chelsea kukisti punaiset avauskierroksella 1-0.

Kotijoukkue Everton on viime vuosina kuulunut Valioliigan keskikastiin, mutta liverpoolilaisseuran ongelmakohdaksi ovat muodostuneet surkeat syyskaudet lähes kausi toisensa jälkeen. Joukkue koki muutaman takaiskun kesän siirtomarkkinoilla, kun kahdeksan kautta joukkueen puolustuslinjassa luutinut Tim Cahill siirtyi MLS-liigaan New York Red Bullsin paitaan. Lisäksi Jack Rodwell siirtyi 12 miljoonalla punnalla Manchester Cityyn. Tulopuolella joukkueen riveihin siirtyivät Rangersista Steven Naismith sekä Steven Pienaar, joka oli huikeassa vireessä Everton-paidassa jo keväällä. Aiemmin siirtohuhujen kohteena ollut John Heitinga on ennakkotietojen mukaan normaalisti kotijoukkueen kokoonpanossa.

Perustasoltaan vieralija United on selvästi isäntiä laadukkaampi ryhmä ja yli kerran kahdesti voittava suosikki vieraissakin. United on tunnetusti aloittanut kaudet vahvasti ja Evertonin syyskaudet ovat olleet vuosi toisensa jälkeen varsin kehnoja, joten otetaan vieraiden menestyskertoimet sekä yli 2,5 maalista tarjottu kerroin peleihin.

 

Pitkävetovihjeet maanantai 20.8.2012

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Betsson   Everton - Manchester United 2 1,90 22:00
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Expekt  Everton - Manchester United (-1) 2 3,40 22:00
Bet365* Everton - Manchester UnitedAlle/yli 2,5 maalia Yli 1,95 22:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.