Jättääkö Narrit Lukon maaleitta myös Raumalla?

Jokerit hoiti raumalaiset eilen kliinisellä esityksellä kotiareenalla 3-0. Jos tuli veikattua Jokereille vaikeaa iltapuhdetta sekä tauon jälkeen hieman vajaata esitystä, niin mitä vielä.  Jokerit iski taululle kahdessa erässä 3-0 lukemat ja kolmannessa keskittyi vain voittamaan ottelun. Laukaukset maalia kohden menivät Jokereille 39-25, mutta tuossakin on ilmaa, ottaen huomioon ettei narripaidat viimeisessä erässä pahemmin hyökännyt.

Ottelun ratkaisijaksi nousi Jokereiden Riku Hahlin johtama kolmoskentällinen. Jarkko Ruutu-Hahl-Jani Rita iskivät ottelun avausosuman, mutta pitivät myös täysin pimennossa Lukon Justin Azevedon johtaman ykköskentällisen. Tänään raumalaisten pelipäällikkö Risto Dufvalla on peluutusoikeus, joten onkin mielenkiintoista nähdä mitä ketjuja Dufva haluaa peluuttaa vastakkain. Hahliin symbolisoituu tämän hetken Jokereiden koko kuva. Nerokkaan kolmoskentän sentterin tavoin Jokerit tuntuu olevan koko ajan oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Puolustus on äärimmäisen tiivistä eikä mestarisuosikkijoukkueen sisällä ole varaa livetä pelikurista tai tilalle nostetaan heti uusi mies. Ruudulla toki on tässä suhteessa omat säännöt…

Raumalla Lukon täytyy olla valmiimpi. Jos eilen oli Lukon ainoa paikka horjuttaa Jokereita, niin olkoon tänään sitten se viimeinen. Dufva on sotkenut hieman raumalaisten koostumuksia heittämällä luottomies Filip Riskan nelosketjuun, nostamalla Jerry Ahtolan ykkösvitjaan ja pudottamalla tsekki Josef Strakan toiseen hyökkäyskolmikkoon. Jokerit jatkaa edelleen samalla miehistöllä.

Hartwall- areenalla jäätiin eilen vähämaaliseen lopputulokseen, eikä se yllätys olisi tänäänkään. Jokereiden kurinalainen peli pitää Lukko lukemat pieniä ja helsinkiläisten tökkivä hyökkäyspeli sekä Lukko-vahti Petri Vehanen Jokereiden. Lukon ainoat mahdollisuudet lepäävät edelleen Vehasessa sekä Azevedon kentällisen huippupäivässä. Parantamisvaaraa on kotipeliin tultaessa kuitenkin ilmassa, vaikka kovinkaan suurta kotietua en isännille laske. Jokerivahti Eero Kilpeläistä ei ole vielä testattu lainkaan. Mentaalipuolella Jokereilla on myös vaarana antaa hieman siimaa eilen helposti tullen voiton jälkeen.

Jokereiden kertoimet eivät edelleenkään houkuta allekirjoittanutta. Lukon yllätyksistä sen sijaan saa pieniä ylikertoimia. Omaan peliin nappaan pikkupanoksella vähämaalista kurinalaista peliä odotellen Unibetin alle 4,5 maalista tarjoaman kertoimen 2,00.

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

Pelimuoto

LUKKO

 X

JOKERIT

1X2 

3,60 Betsson

4,30 Expekt   

1,90 Bet365*/Expekt

Handicap: Jokerit -1

1,91 Betsson

6,25 Betsson

2,50 Sportingbet

Over/Under 4,5

Over 4,5: 1,90 Bet365*

Under 4,5: 2,00 Unibet

 

Toimituksen valinta päivän parhaaksi kohteeksi: Over/Under 4,5: Under 4,5 2,00 Unibet