Chelsea – Everton: Chelsea on pelannut koko kauden kotikentällään ilman tappioita. Everton pystyy haastamaan siniset, mutta loukkaantumiset ja Chelsean vahva kotietu tekee isännistä selviä suosikkeja. Kaiken lisäksi vieraat kärsivät pienistä loukkaantumishuolista. Kotikerroin on aivan rajoilla, mutta osuvana se kelpaa hyvin varmaksi.

Mönchengladbach – Hoffenheim: Mönchengladbach on pelannut upeasti kotikentällään, kun vain Leverkusen ja Bayern ovat pystyneet hakemaan voitot isännistä. Hoffenheim sen sijaan on pelannut vieraissa todella huonosti koko kauden. Laadukkaampi Mönchenglabach on vahvan kotiedun myötä selvähkö suosikki.

West Ham – Southampton: West Hamin edelliset kolme ottelua ovat tuoneet kolme voittoa maalierolla 6-0. Tätä ennen Hammers pelasi sensaatiomaisen 0-0 tasapelin Chelsean vieraana, joten joukkue on pitänyt jo neljä ottelua putkeen maalinsa puhtaana. Southamptonin vieraspelaaminen ei ole täysin vakuuttanut tällä kaudella ja vaikka vierailla on parempi materiaali, kiihottaa kotikerroin!

Almeria – Malaga: Malaga on La Ligan kriisijoukkue numero yksi. Andalusian derbyssä on kovat panokset, sillä Malaga on vajonnut jo putoamiseen johtaville paikoille. Kotijoukkue on vahvassa iskussa ja lähtee kotikentällään otteluun suosikkina, vaikka Malaga onkin laadukkaampi kokonaisuus.

Pitkävetovihjeet lauantai 22.2.2014

Päivän Varmat

operaattori poistettu

Chelsea - Everton

1

1,58

14:45

Bet365

Mönchengladbach - Hoffenheim

1

1,95

16:30

Päivän Pankit

operaattori poistettu

Almeria - Malaga

1

2,66

23:00

Päivän Pommit

Bet365

West Ham - Southampton

1

3,20

17:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.