Karkaako Ässät Isometsässä jo kolmen voiton päähän Kalpasta?

Ässät jatkoi vakuuttavia otteitaan torstaina kaatamalla Kalpan 0-2. Myös vieraskaukalossa selvästi peliä hallinnut pataporukka hävisi laukaukset maalia kohden 29-24, mutta Kalpan laukauksista peräti 14 syntyi kolmannessa erässä Ässien puolustaessa johtoaan.

Kalpan Mikko Koskinen lahjoitti vieraille yhden maalin, mutta en usko tuon nakertavan kolmemetristä veräjän vartijaa. Porilaisten Antti Raanta jatkoi huikeita otteitaan nollapelillä ja kun molempien joukkueiden ylivoimapelaaminen on edelleen suossa juoksua, jäänee maalimäärä tänäänkin vähiin.

Ässät jatkaa edelleen samoilla koostumuksilla iskien kaikkien neljän kentän voimin syvälle Kalpa päätyyn. Kuopiolaisten päävalmentaja Jari Laukkanen sen sijaan tekee muutoksia siirtämällä Sami Kapasen keskeltä laitaan ja nostamalla Antti Kerälän pelaamaan ykköskentän keskikaistaa.

Ässillä on vaara kahden voiton jälkeen hieman mukavoitua, joten Kalpalla on mentaaliedun myötä iskun paikka. Oma usko on kuitenkin että Isometsän lauantainen kotiyleisö pitää patapaidat hereillä alusta asti, eikä notkahdusta tule. Ässien kaksinkamppailu pelaaminen on rutosti pehmeää kalakukkojoukkuetta edellä ja jatkuvalla syötöllä päälle iskevä patalauma porilaisyleisön mylvinnässä saa varmasti Kalpan kiekollisten pakkien kädet tutisemaan.

Kaksi kertaa ehdittiin tehdä mukavat rahat, mutta nyt vedonlyöntiyhtiötkin on herännyt peliin pudottamalla Ässien kertoimia. Lyödään silti pienemmälläkin kertoimella rahat vakuuttavasti kulkevan patajunan puolesta! Paras tarjous löytyy kaksikolta Bet365*/Sportingbet kertoimella 1,85. Molempien YV-pelaamisen jatkaessa takkuiluaan otetaan peleihin myös alle 4,5 maalista tarjottu 1,85 Nordicbet*.

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

Pelimuoto

Ässät

 X

Kalpa

1X2 

1,85 Bet365*/Sportingbet

  4,10 Bet-at-home

3,80 Unibet*

Handicap: Ässät -1

2,52 Nordicbet*

6,30 Betsson*

1,95 Unibet*

Over/Under 4,5:

Over 4,5: 2,07 ComeOn*

Under 4,5: 1,85 Nordicbet*

 

Toimituksen valinta päivän parhaaksi kohteeksi: Ässät 1,85 Bet365*/Sportingbet ja Under 4,5: 1,85 Nordicbet*