Tarjolla tänään: penkkiurheilijan märkä päiväuni

Tämän iltaisessa Mestarien liigan herkkupalassa kohtaa maailman tämän hetken kaksi kuuminta seurajoukkuetta. Molemmat ovat olleet läpi kauden ylivoimaisia omissa sarjoissaan ja vakuuttaneet myös eurokentillä. Bayern Münchenin tie välieriin vei Lontoon ja Torinon kautta, kun baijerilaiset kaatoivat tieltään Arsenalin sekä Juventuksen. FC Barcelona sen sijaan pysäytti AC Milanin ja Paris Saint-Germainin. Bayern lähtee otteluun ylivoimainen putki takanaan. Joukkue on rikkonut kaikki Bundesliigan ennätykset matkallaan kohti himoittua triplaa. Kansallisen mestaruuden jo varmistaneet saksalaiset iskivät edellisissä kolmessa ottelussaan 16 maalia viikon sisään!

Bayern kärsii hienoisesta otteluruuhkasta pelattuaan Mestarien liigan ja kansallisen sarjan lisäksi myös Saksan Cupia viime viikolla. Pääkäskyttäjä Jupp Heynckes on kuitenkin käyttänyt jo pari viikkoa vahvaa rotaatiota ja miehistön pitäisi olla iskussa. Ykköshyökkääjät Mario Mandzukic sekä Toni Kroos ovat poissa, joten kokoonpanoon pomppaa Mario Gomez ja Arjen Robben. Gomezin maalivainusta voidaan olla montaa mieltä kuten myös Robbenin esityksistä tärkeissä otteluissa, mutta molemmat ovat viime aikoina osoittaneet kentällä loistavia otteita.

Barca joutui PSG:tä vastaan suuriin ongelmiin pariisilaisten prässätessä ja nyt vastaan tulee maailman kovin prässipeli ála Bayern München. Espanjalaisten keskuspuolustus on ollut yllättävän kehno tällä kaudella eikä tehtävä tänään helpotu kun Carles Puoyl ja Javier Mascheranokin ovat poissa. FC Barcelonan heikko puolustuspeli on jäänyt kaudella suuren pienen miehen varjoon, kun Lionel Messi on jatkanut käsittämätöntä maalitehtailuaan. Nyt jopa Messi(aa)n päälaen päällä on synkkä varjo, kun kukaan ei tiedä missä kunnossa mies illan taistoon lähtee.

Vastakkain asettuu kaksi kilpailun runsasmaalisinta joukkuetta. Bayernin puolustus on kuitenkin ollut hyökkäyksen lisäksi terästä ja varsinkin 27-vuotias Saksan maajoukkuevahti on löytänyt tälle kaudelle huippuvireen tolppien välissä. Joukkue on päästänyt 29 sarjaottelussa 13 maalia, eikä vähiten Manuel Neuerin ansiosta! Kun kyseessä on vielä äärimmäisen kovat panokset, eikä Die Roten saisi millään antaa sinipunaisille elintärkeää vierasmaalia, ei vähämaalisempi lopputulos tulisi yllätyksenä.

Näin herkulliseen otteluun ei kenelläkään voi olla motivaatio-ongelmia. Valmistautuminen on kaiken alfa ja omega kun lataus ei saa mennä yli. En anna Bayernin ottelurasitukselle kovin suurta painoarvoa ja kotiyleisön edessä Bayern on väistämättä suosikki. Bayern paukutti kolmessa edellisessä ottelussaan viikon sisällä 16 maalia. Pitäisin ihmeenä jos ei tänäkin iltana Allianz Arenan Südkurve-faniosasto saisi laulaa täyttä huutoa maalilaulua.

Hakekaa alta löytyvästä videosta fiilikset valmiiksi, iskekää vedot sisään Nordicbet*in kautta Bayernille ja nauttikaa illasta!

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

Pelimuoto

BAYERN

 X

FC BARCELONA

1X2 

2,23 Nordicbet*

3,50 Bet365*

3,50 ComeOn*/Bet365*

Handicap: Bayern -1

4,10 Nordicbet*

4,05 Nordicbet*

1,70 Betsson*/Betsafe*/Bet365*/Unibet*

Over/Under 2,5

Over 2,5: 1,88 ComeOn*

Under 2,5: 2,00 Expekt*

 

Toimituksen valinta päivän parhaaksi kohteeksi: Bayern 2,23 Nordicbet*

[iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/VLwqNvEOsgM" frameborder="0" allowfullscreen ]