Nuijiiko Bayern italialaisen puolustuksen kotiareenallaan?

Saksan Bundesliigaa ylivoimaisesti johtava Bayern München saa tänään Allianz Arenalle vieraaksi Serie A:n ykkösjoukkueen Juventuksen. Kahden entisen Euroopan suurseuran jano takaisin maailman huipulle on kova ja varsinkin saksalaisten katkera finaalitappio viime vuonna kotiareenalla on nostanut odotukset sekä panostukset tälle kaudelle äärimmilleen. Molemmat joukkueet ovat periaatteessa varmistaneet jo kotiliigojen mestaruudet, joten valmistautuminen tähän mittelöön on aloitettu jo kauan sitten. Tärkeimpiä pelaajia on saatu näin säästellä kotimaan kentillä ja molempien miehistöt ovat tänään täydessä tulessa.

Kokoonpanoissa joukkueilla ei muutenkaan ole äärimmäisiä huolen aiheita. Kotijoukkueelta on poissa pelikiellon vuoksi Javi Martinez ja loukkaantumisen johdosta Holger Badstuber. Hyökkääjä Mario Gomez on kärsinyt pitkään vaivoista, joten pelikunto saattaa olla arvoitus. Tulivoimaa löytyy kuitenkin takaa kun Mario Mandzukic on viimeistään tänä vuonna noussut aivan Euroopan hyökkääjäeliittiin. Torinolaisilta pikkuvaivoista kärsii Mirko Vucinic ja Sebastian Giovincon tilanne on täysin epävarma miehen jouduttua todellisen opithanolemaan-taklauksen alaiseksi viikonlopun Inter-ottelussa. Jokainen vetäköön omat johtopäätöksensä Giovincon pelikunnosta alta löytyvästä videosta.

Juventuksen meno Euroopan kentillä on tänä vuonna ollut päätähuimaavaa. Vanha Rouva on pelannut jo 18 peräkkäistä ottelua tappioitta pudottaen viimeksi jatkosta irlantilaisen Celticin. Bayernin tie puolivälieriin kulki sen sijaan Lontoon kautta, kun saksalaiset kaatoivat Tykkimiehet vierasmaalisäännön turvin 3-3.

Italialaisilla on ollut ongelmia maalinteossa ja Müncheniin joukkue lähtee varmasti puolustavalla kannalla. Bayern sen sijaan on mättänyt maaleja surutta niin kotimaan kentillä kuin Mestarien liigassakin. Vain espanjalaisjätti FC Barcelona on saanut saksalaisia enemmän maaleja kasaan. Viimeisin osoitus joukkueen tulivoimasta nähtiin lauantaina, kun joukkue upotti kakkoskokoonpanolla HSV:n peräti 9-2. Jupp Heynckesin ryhmitys ei tunnetusti lopeta hyökkäämistä missään vaiheessa ja tänäänkin Juve-maalilla nähdään varmasti säpinää. Mustavalkoisten toivona on pitää maali mahdollisimman pitkään puhtaana ja hakea elintärkeätä vierasmaalia vastahyökkäyksistä.

Ottelun kuva ja maalimäärä ratkeaa pitkälti siihen kuinka kauan Antonio Conten ryhmitys saa pidettyä Bayernin aisoissa. Jos münchenlaiset saa avausmaalin nopeasti, voi tauluun paukahtaa rumatkin lukemat kun Juven on pakko nostaa hyökkäystään. Jos taas mennään pitkään nolla-nollassa, alkaa italialaisten osakkeet nousta Mandzukicin, Frank Riberyn sekä Toni Kroosin turhautuessa. Oma usko on siihen, että kovista paineista huolimatta saksalaisjätti hakkaa Seeprojen puolustuksen jossain vaiheessa rusinaksi ja maaleja alkaa syntyä. Rohkeat voivat veikata Bayernin voittoa tasoituksellakin, mutta omat merkit menevät, kovat panokset huomioon ottaen, osuvammalle kotivoitolle 1,63 Expekt*.

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

Pelimuoto

BAYERN

 X

JUVENTUS

1X2 

1,63 Expekt*

4,00 Bet365*/Betsson*/Unibet*

6,50 Bet365*

Handicap: Bayern -1

2,65 Unibet*/Nordicbet*

3,70 Betsson*/Betsafe*

2,40 Unibet*

Over/Under 5,5

Over 2,5: 1,90 Betsson*/Expekt*

Under 2,5: 2,00 Bet365*

 

Toimituksen valinta päivän parhaaksi kohteeksi: Bayern 1,63 Expekt*

[iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/-jUT9BwgZIY" frameborder="0" allowfullscreen ]