Joko Ilves lyö katastrofaalisen kautensa päätökseen?

Jukurit venytti karsintasarjaa ainakin viidenteen otteluun voittamalla Ilveksen eriskummallisen mittelön jälkeen 7-4. Tupsukorvat kaatui klassiseen katkaisupelin valmistautumiseen, eikä maalivahti Ville Kolppanenkaan ollut parhaimmilla, torjuen vain 23 kiekkoa. Entistäkin erikoisemmaksi ottelun kuvan teki se, että Jukurit menettivät kertaalleen ottelussa jo 4-1 johdon, mutta kaivoivat vielä päätöserässä 7-4 voiton. Mikkeliläisten parhaana pistemiehenä ottelussa toimi, edellisen pelin pelikiellon vuoksi väliin jättänyt, 2+2 tehot iskenyt Jesse Rohtla.

Ilveksen annettua hieman löysää edellisessä ottelussa, on tänään taas aivan uudet lähtökohdat peliin - vaikeasti arvioitavana tämä sarja taas jatkuu. Luultavasti kuitenkin lauantaisen hurlumhein jälkeen molemmat joukkueet tiukentavat puolustuspäitään ja ottelussa palataan vähämaalisemman puolelle. Ilves antoi paljon turhaa itseluottamusta sekä onnistumisia Jukureille. Sarvipäät voivat lähteä pelaamaan edelleen täysin paineitta, kun taas Ilveksen harteille saattaa palata hetkeksi jo pois karistetut paineet.

Ottelun avaimet ovat jälleen pelikurissa ja valmistautumisessa. Pienet marginaalit ratkaisee ja edellisen ottelun tulos oli hyvä osoitus, mitä tapahtuu kun vähällä rutiinilla operoivat joukkueet lähtevät otteluun vaillinaisella valmistautumisella. Jukurit tarjoaa Ilvekselle sarjapaikkaa, mutta jos tamperelaiset eivät sitä itse ota nyt, alkaa mikkeliläistenkin taistelutaso sarjapaikasta nousta. Ratkaisijan viittaa on tarjolla, tarvitaan vain mies joka sen ottaa harteilleen.

Kokoonpanoissa tai voimasuhteissa ei suurempia muutoksia nähdä. Ilves on edelleen niukasti parempi ja kotonaan suosikki. Kertoimet eivät vain houkuttele tupsukorvia pelaamaan. Eihän se järkyttävä pommi olisi vaikka Jukurit jatkaisi sarjaa vielä kuudenteenkin peliin, joten haetaan pikkupanoksilla Jukureita Unibet*in moneyline kertoimella 3,50. Tähän mennessä ottelusarjan kaikki vihjeet on mennyt päin Mäntsälää, joten josko tämän vihjeen kautta saataisiin Ilveksen sarjapaikka varmistettua.

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

Pelimuoto

ILVES

 X

JUKURIT

1X2 

1,55 Bet-at-home/Bet365*/Nordicbet*/Sportingbet/Unibet*

4,55 Betsson*

4,95 Betsson*

Moneyline

1,30 Nordicbet*

 

3,50 Unibet*

Over/Under 5,5

Over 4,5: 1,72 Bet365*

Under 4,5: 2,16 Nordicbet*

 

Toimituksen valinta päivän parhaaksi kohteeksi: Jukurit moneyline 3,50 Unibet*