Keltaiset lähtevät sarjaan selvinä ennakkosuosikkeina, mutta loukkaantumiskierre riivaa viime vuoden finalisteja. 

FC Zenit Saint Petersburg - Borussia DortmundTiistai 25.2.2014 kello 21:45Petrovsky Stadium – Pietari, VenäjäMTV3 Max Sport 1

Zenit keräsi vaivaiset kuusi pistettä alkulohkostaan, mutta eteni tästä huolimatta helposta lohkosta jatkoon. Dortmund sen sijaan taisteli ns. kuolemanlohkossa, jossa 12 pistettä riittivät vain maalieron puolesta pudotuspeleihin. Saksalaiset hävisivät lähes katastrofaalisesti viikonloppuna Hamburgerille 3-0. Bundesliiga ei muitoinkaan ole saastekolmion kasvateilta mennyt putkeen, sillä peräti kuusi kertaa kauden aikana tappion kokeneet keltaiset ovat jo 20 pistettä Bayernia perässä.

Zenitin hyökkäyksen sielu löytyy vasemmalta laidalta. Hulk pystyy tarpeen tulleen dominoimaan kenttätapahtumia tai ratkaisemaan ottelua yhtäkkiä henkilökohtaisella yksilösuorituksellaan. Dortmundin puolustukselle tuo myös harmaita hiuksia lukemattomat pitkäaikaispotilaat. Mats Hummels ja Neven Subotic eivät pelanne tänäänkään. Ilkay Gündogan sekä Sven Bender ovat myös jälleen loukkaantuneiden listalla, eikä Robert Lewandowskin pelaaminen illalla ole varmaa.

Vaikka Dortmund on materiaalin puolesta selvästi isäntiä vahvempi, tämän luokan poissaolot tekevät vieraista huomattavasti haavoittuvamman. Venäjällä on ollut talvitauko menossa, joten Zenitin pelikunto on täysi kysymysmerkki. Kaikin puolin luvassa lienee arvoituksellinen ottelu. Alustavasti voi ennakoida tiukkaa ja vähämaalista kamppailua, mutta kaikki repeämisen enteet ovat pöydällä. Kertoimien puolesta loukkaantumisten riivaama Dortmund on aivan liian yliarvostettu. Pietari on vaikea paikka ja Zenitin yllätystä kannattaa kokeilla pikkurahalla: 4,80 Expekt. Paras idea on kuitenkin pelata isäntiä maalin tasoituksella, jolloin myös tasapelit tuovat voiton: Zenit +1 2,05 Bet365.

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Zenit

X

Dortmund

1X2

4,80 Expekt

3,90 Betsson

1,83 William Hill

Zenit +1

2,05 Bet365

3,95 Unibet

3,10 William Hill

Yli/alle 2,5 maalia

Yli: 1,73 Bet365

 

Alle: 2,18 Betsson

Toimituksen valinta parhaaksi kohteeksi: Zenit +1 2,05 Bet365