Kompastuuko Narrit Äijänsuolla omiin nauhoihinsa?

Lukko alkoi pohjustaa Ilmalassa jättiyllätystä kaatamalla Jokerit jatkoerässä 3-4. Tärkeän kolmannen pelin ryöstö toi sarjan kotiedun raumalaisille ja tänään Lukolla on elämänsä tilaisuus viedä sarja jo 3-1 tilanteeseen.

Lukon voitto perustui jälleen kahteen tukipilariin; Petri Vehanen keräsi 52 torjuntaa ja ykköstähti Justin Azevedo merkkautti tehot 1+2. Kanadalaisportugalilainen pikkuväkkärä on ollut pudotuspeleissä saatanallisen kova lyöden kuudessa ottelussa tehot 6+6, +6. Jokerit sai tervetulleen uutisen, kun Steve Moses teki paluun kokoonpanoon lauantain ottelussa. Ainakin ensimmäinen ottelu meni jenkkihyökkääjältä vielä ilman tehoja. Jos Jokerit kaipaisi Mosesia hyökkäykseensä, niin myös peräpäässä on parannettavan varaa. Maalivahti Eero Kilpeläinen ei vieläkään vakuuta millään lailla ja lauantainkin ottelussa tolpat pelastivat useampaan otteeseen Jokerit tappiolta jo varsinaisella peliajalla.

Lukolta puuttuu tämän päiväsestä ottelusta tsekkikonkari Josef Straka, jonka poissaolo vaikuttaa eniten raumalaisten ylivoimapeliin. Tänäänkin ylivoimapeli tulee olemaan suuressa roolissa voittajaa ratkottaessa. Jokerit sai pelata kotiottelussaan peräti kahdeksan kertaa ylivoimaa osumatta kertaakaan. Jos Äijänsuolta halutaan voitto kotiin, täytyy Vehasen yllättämiseksi narrien ykkösketjun Moses-Ilari Filppula-Teuvo Teräväinen nostaa selvästi tasoaan.

Jokereilla on illan ottelussa pakkovoiton paikka. Vastustajalle ei missään nimessä haluta antaa kolmea eräpalloa välieriin pääsystä. Voitolla palattaisiin sen sijaan lähtöruutuun. Lukko tiedostaa tämän, eikä kotiyleisön edessä pelaavat Risto Dufvan suojatit varmasti jätä kiven kiveä kääntämättä voiton puolesta. Jokereilla on valtava kokemusetu, mutta myös paineet ovat täysin narrien puolella. Kokeneista pelaajista moni on ennenkin näistä tilanteista noussut, mutta varsinkin maalivahti Kilpeläisen pollan kestämistä on syytä epäillä.

Ennustus: Azevedo jatkaa lentoaan, Vehanen on kuin muuri ja Kilpeläinen murtuu täydellisesti.

Seuraukset: Tomek Valtonen heittää juomapullolla tuomaria, Jarkko Ruutu lentää ulos ja me otamme rahat Lukon menestyksistä.

Paras tarjous on Lukon voitosta tarjottu 3,25 Betssonilta.

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

Pelimuoto

LUKKO

 X

JOKERIT

1X2 

3,25 Betsson

4,15 Betsson

2,10 Sportingbet

Handicap Lukko -1

4,90 Unibet

7,50 Unibet

1,36 Nordicbet/Betsson

Over/Under 5,5

Over 5,5: 2,70 Nordicbet

Under 5,5: 1,53 Bet365*

 

Toimituksen valinta päivän parhaaksi kohteeksi: Lukko 3,25 Betsson