Guingamp – Ajaccio: Ajaccion vieraspelaaminen on ollut karmaisevaa ja edellisestä vierasvoitosta on melkoisesti aikaa (10.11.2012). Guingamp on materiaaliltaan parempi ja kotonaan selvä suosikki.

Southampton – Fulham: Southampton on ollut alkukauden iloisin yllätys. Joukkue on pelannut vahvasti kotonaan ja pystynyt haastamaan Valioliigan mahtiseurat myös vieraissa. Fulham on sarjan huonoimpia vierasjoukkueita ja kotivoitto kelpaa varmaksi.

Barcelona – Real Madrid: El Classico on täällä taas! Barcelona lähtee kotona otteluun suosikkina, mutta Blaugrana ei ole pystynyt kuudessa edellisessä kohtaamisessa kaatamaan Realia. Los Blancos on hallinnut derbyjä viime ajat ja tänäänkin vierasmenestyksistä tarjotaan muhkeita kertoimia!

Inter – HellasVerona: Verona on pelannut jäätävän alkukauden: joukkue on kolme ottelun voittoputkessa ja sarjataulukossa sijan kotijoukkue Interiä edellä! Sinipunaisten kausi on alun rynnistyksen jälkeen ollut vaikeaa ja vaikka milanolaiset ovat kotonaan jättisuosikkeja, kiinnostaa yllätykset paljon!

Pitkävetovihjeet lauantai 26.10.2013

Illan Varmat

WilliamHill

Guingamp - Ajaccio

1

1,80

21:00

WilliamHill

Southampton - Fulham

1

1,60

19:30

Illan Pommit

Sportingbet

Inter - Verona

2

8,50

21:45

Bet365

Inter – Verona +1

2

3,00

21:45

Sportingbet

Barcelona – Real Madrid

2

4,50

19:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.