Maanantain ottelu oli Tapparalta sille tyypillisin esitys vähään aikaan. Kirvesrinnat pitivät lahtelaiset täysin irti pihdeissään, eikä Pelicans saanut käytännössä yhtään todellista maalintekopaikkaan. Sen jälkeen Pelicans turhautui, kärsivällisyys petti, joukkue teki kolme virhettä ja Tappara näistä kolme maalia.

Tappara johtaa ottelusarjaa 2-1. Tämän illan ottelu on käänteentekevä, sillä 3-1 tappioasemasta Pelicans ei enää nouse. Tapparan materiaalinen ylivoima alkaa nousta sarjassa selvästi niskan päälle mitä pidemmälle mennään. Lahtelaisten alkusarjan etu on nyt menetetty.

Luvassa on jälleen kahden kärsivällisen sekä varovaisen joukkueen kohtaaminen, joten äärimmäisen vähämaalinen kamppailu nähtäneen taas. Ratkaisevaa on, miten Pelicans saa paineistettua kirvesrintojen puolustusta syvältä ja kuinka lahtelaisten hyökkäyspeli Tapparan 2-2-1-trapia vastaan toimii.

Luultavasti Pelicans puskee jälleen jonkun kaiken Tappara-muuriin, kunnes porkkapöksyt tulevat ja korjaavat pelikaanien virheistä hedelmät. Vieraissakin kokeneempi sekä selvästi laadukkaampi Tappara on suosikki. Vetoihin kelpaa parhaiten suora vierasvoitto: 2,10 Nordicbet.

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Pelicans

X

Tappara

1X2

3,25 Bet365 Betsafe Betsson

4,03 BetsafeBetsson

2,10 Nordicbet

Moneyline

2,40 Bet365

 

1,65 Nordicbet

Yli/alle 4,5 maalia

Yli: 2,22 ComeOn

 

Alle: 1,74 Unibet

Elmoorin pelivalinta: Tappara 2,10 Nordicbet