Vieläkö Jukurit herää taisteluun liigapaikasta?

Ilves otti jo toisen kiinnityksen liigapaikkaan kaatamalla Jukurit Mikkelissä lukemin 1-3. Jukurit pelasi kaksi erää hyvää lätkää ja piti tupsukorvat ahtaalla mennen ottelussa johtoonkin. Viimeisen erän kolme maalia nostivat kuitenkin Ilveksen voittoon. Ottelussa jaettiin reilusti jäähyjä puolin ja toisin, mutta kummankaan ylivoima ei kymmenestä yrityksestä huolimatta tuonut tulosta. Molemmat maalivahdit pelasivat mainion ottelun keräten reilusti päälle kaksikymmentä torjuntaa mieheen.

Ottelusarjasta on muodostunut joukkueiden äärimmäisen huonon YV-pelin johdosta todella niukkamaalinen. Vieläkin mahdollisuudet isompiin maalimäärin on olemassa, jos vain kiekot alkaa pomppimaan sisään. Tästä asiasta tosin on eri mieltä kuumat veskarit Ville Kolppanen ja Anders Bernard.

Jukurit on nyt kahden voiton päässä Ilveksestä, joka vaikuttaa enemmän kuin huolestuttavalta. Kuitenkin tarkemmin tutkaillen tilanne ei ole ollenkaan niin kiperä. Ilves on saanut kaksi voittoa hieman jopa helpolla ja tänään on pienen niiauksen vaara. Sen jälkeen Mikkelissä kotivoitto ja zuk - peli on taas päälaellaan. Paras seitsemästä sarjoissa aina nimenomaan kolmas ottelu näyttää suurimman suunnan tulevaan, eikä tämä peli tee poikkeusta. Juuri tässä ottelussa on äärimmäisen kovat panokset. Voitolla Ilves käytännössä taputtelee sarjan valmiiksi ja tappiolla herättää Jukurit kuolleista henkiin.

Jukurit on voittavampi joukkue näistä kahdesta, vaikka onkin yllättävän helpolla jakanut voitot Ilvekselle. Tamperelaisten puolella sen sijaan puhuu kotietu ja hienoinen materiaalin paremmuus. Maalivahtien välille en saa eroa, mutta mentaalipuolella Jukureilla on selvä etu. Ipalla on notkahdusvaara ja Jukureiden pukukopissa tiedetään tämä. Eikä Mikkeliläisillä vieläkään mitään hätää ole, sen kuin painavat vaan menemään. Suosikkihan Ilves kotona on, mutta ei tänäänkään niin suuri minun papereissani kuin kansainvälisten betsareiden. Hakataan päätä seinää koko sarjan ajan ja isketään rahat Jukureiden otteluvoitolle Unibetin moneyline- kertoimella 3,90.

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

Pelimuoto

ILVES

 X

JUKURIT

1X2 

1,52 Betsson

4,75 Bet365*

5,15 Nordicbet

Moneyline

1,25 Nordicbet

 

3,90 Unibet

Over/Under 5,5

Over 5,5: 2,50 Unibet/Bet365*

Under 5,5: 1,55 Bet365*

 

Toimituksen valinta päivän parhaaksi kohteeksi: Moneyline Jukurit 3,90 Unibet