Lukko missasi ensimmäinen eräpallon, joko Jokerit kaatuu vai vieläkö mennään Game Seveniin?

Lukko katkesi ensimmäisessä katkaisupelissään. Toinen eräpallo alkaa alle vuorokausi edellisen päättymisen jälkeen, miten joukkueet jatkavat tänään? Justin Azevedo oli jälleen raumalaisten kantava voima iskemällä ylivoimalla molemmat joukkueen maaleista. Maalirikkaassa ottelussa kaksi maalia ei kuitenkaan tällä kertaa riittänyt. Raumalla Lukon puolustuksen täytyy parantaa ja ennen kaikkea alivoimapelissä tulee parantaa.

Narripaitojen kokoonpanoon palannut Ben Eaves teki joukkueensa viimeisen maalin ja toi selvästi juonikkuutta isäntien otteisiin. Jokerit vei laukaukset tylysti 43-18, eikä yhdestäkään joukkueen maaleista voi syyttää lukkoveskari Petri Vehasta. Sen sijaan Eero Kilpeläisen ympärillä on edelleen valtava määrä kysymysmerkkejä. Eilisen pelin molemmat maalit olivat otettavissa. Peli tulee siinä mielessä onneksi nopeasti, ettei Kilpeläinen ehdi nyt miettiä turhia vaan hyppää voittajan tuntein kaukaloon. Silti on pakko kysyä; miten Kilpeläisen haparoivat otteet vaikuttavat koko Jokereiden viisikkopeliin? Löytyykö joukkueen sisältä oikeaa luottoa maalivahtiin vai miettivätkö puolustajat, että jos nyt päästään laukomaan tuosta sektorista se menee sisään?

Tauko pelien välillä on tällä kertaa niin lyhyt, että valmistautuminen on kaiken a ja o. Joukkueista Jokerit on paperilla edelleen reilusti vahvempi, mutta tällä hetkellä miehistöjen ulosanti on lähes tasavertaista. Lukko voittaa maalivahtiosastolla, ylivoimapeli menee tasan ja Jokerit voittaa puolustusosastolla sekä materiaalin laajuudessa. Eilinen peli saattaa myös painaa jaloissa ja tunnetusti voittajat ei väsy. Jokereilla on tässä mielessä niska lenkki raumalaisista. Lukkorivistölle virtaa sen sijaan jakaa Äijänsuon yleisö, jota nyt herran tähden viimeistään tässä vaiheessa luulisi olevan juuri sen verran kuin halliin mahtuu ja vielä muutama enemmän. Sarja on ollut kaiken kaikkiaan äärimmäisen viihdyttävää jääkiekkoa ja sama ralli jatkuu huomenna – se on varma!

Lukolla oli eilen saumansa kaataa Jokerit heidän ollessa haavoittuvimmillaan. Nyt narrit sai turhaa energiaa ja itseluottamusta. Lähtökohdat otteluun ovat äärimmäisen tasaiset ja ottelu päättyy klassisiin asioihin; ensimmäinen maali, maalivahdit, ylivoimapeli ja päivän vireystila. Lukosta tarjotut kertoimet kiinnostaa vieläkin enemmän kuin Jokereiden, vaikka aivan eilisen kaltaista iskun paikkaa Lukolla ei olekaan. Parhaat tarjoukset löytyy Unibetiltä Lukon voitosta 3,30 ja Moneylinesta 2,40.

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

Pelimuoto

LUKKO

 X

JOKERIT

1X2 

3,30 Unibet

4,15 Betsson

2,05 Nordicbet

Moneyline

2,40 Unibet

 

1,60 Nordicbet

Over/Under 5,5

Over 5,5: 2,60 Nordicbet

Under 5,5: 1,52 Betsson/Unibet

 

Toimituksen valinta päivän parhaaksi kohteeksi:Moneyline Lukko 2,40 Unibet