Kykeneekö Real ihmeeseen vai nappaako Dortmund matkalipun Wembleylle?

Borussia Dortmund esitti vajaa viikko sitten täysin ylivoimaisia otteita kotiareenallaan. Vain toppari Matt Hummelsin tarjoama ilmainen vierasmaali pitää Real Madridilla jonkinlaiset mahdollisuudet finaalipaikkaan, kun kotijoukkue lähtee kuromaan saksalaisten 4-1 johtoa kiinni. Dortmund hallitsi avausottelua mielin määrin ja puolusti varsinkin keskialuetta loistavasti. Kun vielä Robert Lewandowski äityi ilmiömäiselle pelituulelle, jäi Jose Mourinhon suojateille rutkasti mietittävää tämän illan kotiottelua varten.

Dortmund pelasi viikonloppuna välipelissään piskuista Dusseldorfia vastaan vieraissa. Vielä pelikuntoaan pitkän loukkaantumisen jälkeen hakeva Hummels oli ainoa mies yhdessätoista, joka pelasi myös keskiviikkoisessa Madrid -ottelussa. Suuri rotaatio ei Jurgen Kloppin suojatteja häirinnyt, vaan Borussia varmisteli sarjan kakkostilaansa hakemalla kakkosmiehistölläkin tyylikkään 1-2 -voiton. Ennen viime viikon ottelua, oli Dortmund- miehistön yllä kysymysmerkkejä useammankin pelimannin kunnosta. Real- rökitys osoitti kuitenkin, ettei miehistössä ole pienintäkään vikaa ja levätyn viikonlopun jälkeen iskun tulisi säilyä myös tälle illalle.

Realilta puuttuu edelleen kokoonpanosta Marcelo sekä Álvaro Arbeloa. Mestarien liigan maalipörssiä johtavan Christian Ronaldon pelikunnosta on liikkunut viikon sisällä monenlaista huhua, mutta portugalilaistähden pitäisi olla täydessä iskussa. Los Blancos pelasi viikonloppuna tulikuuman Madridin Derbyn Atl. Madridin vieraana. Kloppin tapaan myös Mourinho piti tähtensä penkillä lepuuttaen heitä tämän illan otteluun ja Dortmundin tapaan myös Real haki 1-2 vierasvoiton kakkosmiehistöllään.

Ensimmäisen ottelun tulos melkeinpä pakottaa Realin pitämään oman maalinsa puhtaana. 3-0- tulos on varmasti se mikä pyörii tällä hetkellä madridilaisten mielissä ja mihin joukkueilla on parhaimmat saumat. Toisaalta joukkueen on pakko avata peliään alusta asti saadakseen vähintään kolme maalia aikaiseksi. Dortmund lähtee varmasti Santiago Bernabeulle puolustavammalla taktiikalla kuin Westfalenille, mutta joukkue on silti alati vaarallinen vastahyökkäyksistä.

Ottelun lopullinen ratkaisu tullaan näkemään henkisellä puolella. Realilla ei ole mitään menetettävää, mutta jos jokainen pelimies ei oikeasti usko ihmeeseen, ei sitä myöskään tapahdu. Dortmundilla on kaikki hävittävänä, mutta nuoresta joukkueesta huolimatta - ei Saksan mestaruutta kahdesti voiteta aivan pehmyillä parsanversoilla. Ennemmin näen Dortmundin saavan vai lisävirtaa viime viikon murskajaisistaan.

Pelimielessä paras idea olisi pelata runsasmaalisuuksien kautta, mutta kun kertoimet on poljettu aivan pohjalukemiin, ei enää houkuta sekään.  Real on kotonaan selvä suosikki ja kun Dortmundille vielä kelpaa maalin ja kahden maalin tappiotkin - nostetaan ne peleihin.

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

Pelimuoto

REAL

 X

DORTMUND

1X2 

1,57 Nordicbet*/Bet365*

4,75 Bet365*/Betsson*

5,50 Bet365*/Sportingbet

Handicap: Real -1

2,30 Nordicbet*

4,25 Betsafe*

2,45 Betsafe*

Handicap: Real -2

4,00 Sportingbet

4,90 Nordicbet*

1,61 Betsafe*/Betsson*

Over/Under 2,5

Over 2,5: 1,40 Expekt* 

Under 2,5: 3,20 Betsson*

 

Toimituksen valinta päivän parhaaksi kohteeksi: Handicap Real-1 x 4,25 Betsafe*ja Handicap Real-2 x 4,90 Nordicbet*