Santiago Bernabéun illasta luvassa maalirikas?

Real Madrid saa tänään Mestarien liigan puolivälierien ensimmäisessä osaottelussa vastaansa turkkilaisen Galatasarayn. Istanbulilaiset järjestivät pienimuotoisen paukun pudottamalla saksalaisen Schalken vierasottelun 2-3 voitolla jatkosta. Galatasaray on pelannut vahvan kauden niin Euroopan kuin Turkinkin kentillä johtaen Superligaa neljän pisteen turvin ennen verivihollista Fenerbahcea. Nyt vastaan asettuu kuitenkin yksi koko maailman kovimmista nipuista eikä ennakkoasetelmat lupaa Santiago Bernabéun illasta turkkilaisjuhlaa.

Real on menettänyt jo taistelun kotoisen liigansa voitosta ja kaikki varat on keskitetty Mestarien liigaan. Jose Mourinho janoaa edelleen vain ja ainoastaan Euroopan parhaan seurajoukkueen titteliä. Mourinhon suojatit pudottivat jatkosta jo Euroopan kenttien kestomenestyjän Manchester Unitedin ja tulevat kaksi ottelua turkkilaisia vastaan ovat vain välietappi kohti himottua pokaalia.

En usko turkkilaisten lähtevän puolustamaan vaan päinvastoin hakemaan vierasmaalia tuliaiseksi. Varsinkin kun riveistä löytyy maailmanluokan viimeistelijöitä Wesley Sneijderin, Didier Drogban ja jo huikeat kahdeksan maalia kilpailussa iskeneen Burak Yilmazin johdolla. Molemmat joukkueet ovat varsin runsasmaalisia ja tämänkin illan mittelöstä on lupa odottaa maalijuhlaa. Jos vieraat saavat tehtyä ottelussa vierasmaalin, hakee Real entistäkin suurilukuisempaa voittoa taatakseen mahdollisimman hyvät asetelmat tuliseen Istanbulin iltaan.

Molemmat joukkueet pelasivat kotisarjoissaan lauantaina pahemmin kierrättämättä kokoonpanojaan. Yilmaz osoitti kahdella maalillaan Istanbul B.B:n verkkoon, että maalivire ei ole kadonnut minnekään. Realin tähdistö sen sijaan joutui taipumaan 1-1 vierastasapeliin piskuisen Zaragozan kanssa. Kotijoukkueelta puuttuu edelleen miehistöstään maailman parhaimmaksi maalivahdiksi tituleerattu Iker Casillas, mutta muuten molempien miehistöt ovat täydessä tulessa illan mittelöä varten.

Mourinho tietää mitä on luvassa viikon päästä Istanbulin illassa, eikä halua jättää mitään sattuman varaan. Joukkue lähtee varmasti hakemaan useamman maalin voittoa, joka aukaisee pakosti turkkilaisillekin mahdollisuudet. Overvetojen kertoimet vaan ovat olleet jyrkässä laskussa koko viikon ja mielekästä pelattavaa on vaikea löytää. Paras kohde tällä hetkellä on yli 3,5 maalista tarjottu 1,91 Sportingbetilta. Mielenvikaisimmat voivat hypätä allekirjoittaneen keskiviikkokelkkaan ja kokeilla yli 5,5 maalista tarjottua kerrointa 6,00 Sportingbetilta ja ottaa siihen vielä pari Ässät-JYP ennakosta.

Pelimuoto

REAL MADRID

 X

GALATASARAY

1X2 

1,20 Bet365*

8,00 Bet365*

16,00 Unibet

Over/Under 3,5

Over 3,5: 1,91 Sportingbet

Under 3,5: 2,03 ComeOn

5,30 Unibet

Over/Under 5,5

Over 5,5: 6,00 Sportingbet

Under 5,5: 1,19 Betsson/Betsafe

 

Toimituksen valinta päivän parhaaksi kohteeksi:  Over 5,5: 6,00 Sportingbet