Risto Dufva vei miehistönsä legendaariselle Koulukadun ulkojäälle harjoituksiin. Saako kevätaurinko kettulauman nousuun vai taasko jatkoilla rankimmin juhlii Tappara?

Tapparan ja Lukon välierätaistelusta on tullut ehkä ennakoituakin niukempaa. Laukaukset tähän mennessä 54-47 harjannut illan kotijoukkue on ollut hienoisesti viisi-viisi- pelissä niskan päällä laajemman materiaalinsa puolesta, mutta suurta eroa ei joukkueiden välillä voi sanoa olevan. Raskaat pudotuspelit jo tähän mennessä pelanneet raumalaiset alkavat totta kai väsyä mitä pidemmälle sarjaa edetään. Varsinkin keskiviikkoinen kahden maalin johdon menettäminen ja kirvelevä jatkoerä tappio vievät mehuja henkiseltä puolelta. Tänään vuorossa on klassinen kolmas ottelu. Ottelu antaa suunnan koko sarjalle, 3-0 olisi Lukolle liikaa, voitto antaisi vielä saumat tasata puntit kotiottelussa.

Kokoonpanoissa nähdään muutoksia kun syyskaudella ajoittaisia huippuotteita väläytellyt Henrik Haapala tulee mukaan Tapparan neloskentälliseen. Myös Ville Niemisen ja Olli Palolan väliin haetaan uutta sentteriä Jan-Mikael Järvisestä. Katsomon puolelle joutuu Jarkko Malinen. Lukkokin on hieman sekoittanut alempien ketjujen koostumuksiaan nostaen väkeviä otteita esittäneen Aki Kangasmäen kakkosvitjan keskellä. Nelosen keskikaistaa tulee polkemaan Eetu Koski ja Charles Bertrand saa väistyä katsomoon.

Varsin vähäiset laukausmäärät kertovat jo itsessään molempien joukkojen tarkasta puolustuspelistä, enkä usko tänäänkään maali-ilotteluun. Petri Vehanen jatkaa huippuiskussa ja Juha Metsola on osoittanut, ettei aio sulaa kevätauringon loisteessa.

Kahdesti on haettu ratkaisu vasta jatkoilta, eikä se kolmas kertakaan yllätys olisi. Tappara on suosikki väsyvän Lukon edellä, mutta Lukosta kun ei koskaan tiedä. Tähän otteluun Lukko lähtee varmasti niin sanotulla kaikki tai ei mitään asenteella. Lukko on antanut meille niin paljon tämän kevään aikana, että ei vielä jätetä toveria – luottoa raumalaisille! Paras tarjous löytyy jälleen moneylinekohteesta 3,05 Betsson/Betsafe.

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

Pelimuoto

TAPPARA

 X

LUKKO

1X2 

1,72 Unibet

4,30 Bet-at-home

4,50 Betsson

Moneyline

1,37 Unibet

 

3,05 Betsson/Betsafe

Over/Under 4,5

Over 4,5: 1,90 Nordicbet

Under 4,5: 2,00 Bet365*

 

Toimituksen valinta päivän parhaaksi kohteeksi: Moneyline Lukko 3,05 Betsson/Betsafe