Eilinen pommi, Brentford (3,80) osui komeasti! Myös Fulham esitti hurjan loppukirin, mutta aivan ei lontoolaisten loppurynnistys riittänyt. Tänään vedot haetaan eksoottisen Eurooppa Liigan kohtaamisista. 

HJK - Torino: HJK ei ole onnistunut Eurooppa Liigassa vielä kertaakaan maalinteossa Torino ei vastaavasti ole vielä päästänyt maalin maalia kilpailussa. Tämä viittaa vähämaaliseen koitokseen. Muistetaan kuitenkin, että Torino tarvitsee ottelusta ehdottomasti voiton taistelussa pudotuspelipaikoista. HJK lähtenee myös kotikentällään otteluun aktiivisesti hakemaan osumia, sillä suurempaa panosta ei enää ole. Kamppailusta voikin muodostua varsin runsasmaalinen. Overkertoimet kansainvälisillä markkinoilla ovat nousussa, joten herkullisia hakuideoita löytyy useampia! Osuvinta on pelata yli 1,5 maalia.

Din. Moskova - Estoril: Dinamo ei ole Venäjän Valioliigassa vakuuttanut, mutta Euroopan kentillä peli kulkee! Moskovassa joukkue nauttii vahvaa kotietua. Lisäksi myös keli saattaa tehdä portugalilaisryhmälle tepposet, sillä Moskovan iltaan on luvattu hyytävää nollan tienoilla riippuvaa säätä. Siperian aroilta puhaltava tuuli tuskin tuntuu estorilaisten veressä mielekkäältä. Huomattavasti laadukkaampi Dinamo voitti Portugalissa joukkueiden edellisen kohtaamisen 1-2 ja lähtee supersuosikkina illan otteluun!

Pitkävetovihjeet torstai 6.11.2014

Illan vedot

Bet365

HJK - Torinoalle/yli 1,5 maalia

yli

1,40

20:00

Bet365

HJK - Torinoalle/yli 2,5 maalia

yli 2,20  20:00
Unibet

Din. Moskova (-1) - Estoril1x2

1 2,35 20:00

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Kertoimet on poimittu vihjeen kirjoitushetkellä ja saattavat muuttua.