7.10 Interistä Milanin valtias?

AC Milan - Inter: Milanon paikallisottelu, joka pelataan kummankin joukkueen kotistadionilla. Näin ollen kotiedulle ei voi laskea normaalin suuruista merkitystä. Tasoltaan joukkueet ovat hyvin tasavahvat - Inter jopa piirun edellä. Milan on aloittanut kautensa heikosti, sillä rossonerit ovat keränneet vain seitsemän pistettä kuudesta ensimmäisestä ottelustaan. Interin pistesaldo on puolestaan samalta ajalta 12. Molemmat joukkueet pelasivat viikolla myös Euroopassa, kun Milan vieraili Pietarissa ja Inter eksoottisessa Azerbaidzaninssa. Milan pelasi ottelun käytännössä parhaalla kokoonpanollaan, mutta Inter pääsi lepuuttamaan avainmiehiään tähän elintärkeään muotikaupungin derbyyn. On selvää, että Interin kertoimessa 2,95 on ilmaa välissä, joten nostamme sen sunnuntain vihjeisiin avosylin.

Ilves - Happee: Nousijajoukkue Ilves isännöi tänään kautensa ryminällä aloittanutta Happeeta. Jyväskyläläiset ovat paukuttaneet kolmeen avausotteluunsa peräti 32 maalia ja omiin on kolissut 12. Tämä tuo hirvilaumalle ottelukohtaiseksi maalikeskiarvoksi 14,67 kaappia per/ottelu. Ilves on aloittanut kautensa tasaisilla otteluilla Classicia ja Oilersia vastaan, jotka molemmat se hävisi maalein 6-5. Tämä kuitenkin kertoo, että tamperelaisetkin pystyvät tuhotyöhön hyökkäyspäässä sarjan huippujoukkueita vastaan. Happee on tällä kaudella erittäin hyökkäysorientoitunut joukkue ja maalimäärät ovat varmasti jatkossakin koko liigan suurimpia. Nordicbet* on aivan omilla linjoillaan ottelun kokonaismaalimäärän kanssa, joten poimikaa Yli 12,5 maalista annettu tarjous 2,05 ennen kuin se ehtii pudota!

Pescara - Lazio: Sarjanousija Pescara on perustasoltaan kenties koko Serie A:n heikoin porukka, mutta alkukausi on ollut yllätyksille otollinen. Tänään se saa vastaansa Lazion, joka tavoittelee tällä kaudella jopa Mestarien liiga -paikkaa. Pescara on voittanut kaksi ottelua putkeen, mutta voitot tulivat syvissä vesissä uivia Palermoa ja Cagliaria vastaan. Lazio kärsi viimeksi vieraissa yllättävän selkeän tappion Napolille maalein 3-0, mutta palasi voittokantaan kotonaan kaatamalla Sienan. Ennen surullista Napolin matkaa roomalaiset olivat voittaneet kauden kaksi ensimmäistä vierasotteluaan. Ilman Napoli-peliä, on Lazion verkkoon tehty tällä kaudella vain kolme maalia, joten tällä kaudella tasan kerran per ottelu onnistuneelle Pescaralle voi ennustaa tuskaa hyökkäyspäässä. Ennen 1-0-voittoaan Palermosta Pescara on hävinnyt kotikentällään kahdesti päästäen molemmissa otteluissa kolme maalia omiinsa. Luotamme tänään Lazion puolustukseen ja viimeistelykykyyn.

 

 

Pitkävetovihjeet sunnuntai 7.10.2012

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Nordicbet

Ilves - Happee

Yli/Alle 12,5 maalia

 Yli 2,05 17:00  
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
Betsson AC Milan - Inter 2 2,95 21:45
Bet365 Pescara - Lazio 2 2,00 16:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.